3570 entry daha
  • boş kelamlarla savunmaya hiç gerek olmayan biridir şu dakikadan sonra.
    kendimi bildim bileli galatasaraylıyım, kendimi bildim bileli o mevkii de o yetenekte tek ve en sevdiğim futbolcu idi arda son 1 seneye kadar.
    lakin lafı kıvırmaya gerek yok. şahsen kendisinin bundan sonra tek bir milli takım maçında oynamasını dahi istemem, çünkü yaptığı ihanettir.
    hadi taraftarı sktret, teknik direktörü sktret, tff'yi toptan sktret, takım arkadaşlarına ihanet etmiştir arda bugün.
    zerre sevmediğim adam volkan dahi arka taraftan anasına avradına sövülürken yapmadı arda'nın yaptığını. olayların adamı sabri yahut emre dahi yapmadı.
    ulan bir değil iki değil, gayet görgüsüzce gider sinema kapatırsın kız arkadaşına, eleştirilince küsersin 2 ay top oynamazsın doğru düzgün gazetecilere laf yetiştiricem diye, başka bi şey olur, küsersin 2 ay sakatsın, galatasaray ile uefa maçına çıkarsın, moralin bozulmuştur bütün atakları bok edersin maçı sabote edersin.
    arkadaş ibrahimoviç ile pique'yi ibne ilan etti medya bi dönem, heriflerin gıkı çıkmadı, çıkıp çatır çatır oynadılar. ki herkes bilir ibrahimoviç'in ne kadar dünya'yı tınlamaz bi adam olduğunu.

    ha ama sen yaparsın, moralin bozulmuştur, küsmüşsündür, yaparsın sen çünkü sen takımın yıldızısın, her kaprisin çekilmek zorunda değil mi?
    çünkü sen 6 ay oynamasan dahi dandik bi kazakistan maçında yine arkadaşlarına "bana bırakın" der, şans eseri bi son dakika golü atıp yıldız olursun, çünkü hiç bir teknik ekip seni oynatmayıp medya'yı karşısına almak istemez.

    arda turan'ın burnu arşa kalkmıştır, kendisine haddinden fazla değer verilmiştir, çok pohpohlanılmıştır, içimizden biri sayılarak hep arkasında durulmuştur ve kendisi bu ilgiyi kaldıramamıştır, afedersin kıçı kalkmıştır, nokta.

    geçiniz kardeşim çok duygusalız, çok duygusal çocuk ayaklarını.
    hiç kimse bi belediye memuru surat asınca "morali bozuktur yahu" demiyor. sen senede 3-4 milyon dolar almak için bu işin eleştirilme-yerilme-afişe edilme yönlerini bilerek girdin bu işe, eğer çok şikayetçiysen siktirip gidersin kendine bi market açarsın onu çalıştırırsın, kimse de eleştirmez seni o zaman.
    hem medya'nın önüne atlayacaksın kırmızı pantolon, kolunda kız arkadaşınla, hem "ağğbi çok üstüme geliyorlar" diye ağlayacaksın, hem takımın yıldızlığına soyunacaksın, hem bu şekilde takımını satacaksın keyfin isteyince. oh lan, ne ala memleket.

    bu işin özü bu arkadaşım;
    eleştirilmekten rahatsızsan, giymeyeceksin o kırmızı pantolonu, sinema kapatmayacaksın. bak ergün abine, bak adını sayamadığım bi sürü arkadaşına, bir haberleri çıktı mı hiç?
    baskıyı kaldıramıyor, cins cins triplere giriyorsan, takımın yıldızlığına soyunmayacaksın, saha içinde artist artist dolaşıp direktifler vermeyeceksin arkadaşlarına.
    adam'ım ben mavrası yapıyorsan, adam olacaksın.
20683 entry daha
hesabın var mı? giriş yap