23 entry daha
  • daha önce gözünüz!!! gibi koruduğunuz gözbebeğinizi ellemek ve hatta bastırmak durumunda kaldığınız bir durumdur. özellikle ilk kullanırken büyük zorluk çekilir. çünkü gözün içine bişey sokmak veya takarken el sokmak çok zor bir iştir. buna alışmak baya zaman alan birşey. hatta bu uğurda bir çift lensi boşa bile çıkarabilirsiniz. hele bir de lens kayıp gözünüzün içine giderse, artık arayın durun gözünüzün içinde. bulup çıkarana kadar gözünüz kan çanağına döner. o kanın geçmesi bazen günler alabiliyor.

    tabii iyi yanları da yok değil. gözlük gözünüzdeyken hayatta yatarak izleyemediğiniz televizyonunuzu istediğiniz pozisyonda izleyin, amuda bile kalkarak izleyebilirsiniz, o derece yani:)) ayrıca gözlüklü bir şekilde farkettirmeden etrafınızdaki güzel bir kıza bakamazsınız, çünkü net görmek için görüntüyü gözlük içine almanız gerekir, bu da en azından başınızı biraz çevirmeyi gerektirir. ama eğer lens kullanıyorsanız sadece gözbebeklerinizi oynatarak bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz.

    kişiye göre tercihler elbette değişir ama ben küçük bir denemeden sonra gözlüklerime dönmenin doğru olduğunu düşünmekteyim. belki sadece yatarak birşeyler izlenilmek istenildiği zaman lens kullanılabilir. ama diğer zamanlarda takması ve çıkarması lensten bin kat daha kolay olan gözlük tercihimdir.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap