748 entry daha
  • okuduklarıma inanmakta cidden zorlanıyorum.. gaza gelen onca sözlük yazarı markanın kötü yönetildiğinden filan (da) bahsetmiş üstelik.. hayır kardeşim, firma gayet doğru bir karar almış..

    nutella niye sizin festivalinize sponsor olsun?? yazarları zaten yıllardır markaya olan tutkusunu açık etmiş.. evet, o yüzden karşınıza çıkıp "ekşi sözlük bizim hedef kitlemiz değil.." diyorlar: az buçuk marka/reklam konusunda bilginiz olsaydı, şirketin neden bunu dediğini anlayabilirdiniz.. zaten keşfettikleri topraklara yeniden girsinler ki?? size vereceği sponsorluk parası ve ekşi fest için onca masrafı başka bir kampanya ve hedef kitle için kullanmayı düşünüyorlar belli ki.. her yıl kapılarını aşındırmanıza gerek yok anla/ma/yacağınız..

    eleştirilmesi gereken nutella'nın tutumu değil, ekşi-fest organizatörlerinin tarif edecek kelime bulmakta zorlandığım çirkin yaklaşımıdır.. "sponsorumuz olmazsanız, bize para vermezsiniz, biz de sizi rezil ederiz.." yaklaşımından bahsediyorum..
    bu yaklaşım içinde şunu da barındırıyor: "birkaç kanaat önderi olarak hiçbir şeyden haberi olmayan sözlük yazarlarını da organize eder, marka imajınızı/satışlarınızı da düşürürüz.."

    çözemediğiniz meselenize sözlük yazarlarını bari karıştırmayın.. ne pis insanlarsınız..
1174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap