6 entry daha
  • oraya o an bomba atılmasının tek nedeni olan pkk nın, senelerdir bir hiç uğruna binlerce türk insanının canına mal olmuş bir suç örgütünün bayrağına sarılmışlardır..

    hala anlamakta güçlük çektiğimiz bir takım olaylar var.. bölücü bir terör örgütü senelerdir bu ülkede masum binlerce insanın canını alıyor.. ve bir devlet bununla çok doğal bir şekilde mücadele etmeye çalışıyor.. ki çok çok fazla sabır gösterildiğini düşünüyorum kendilerine karşı.. ve hala kalkmış kimi insanlar gecenin bir yarısı bu kritik dönemde sınırdan gizlice geçen, kaçakçılık yapan, cenazeleri pkk bayrağına sarılan insanları masum diye nitelendirmektedir.. yazıktır.. çok yazık..

    ister faşist diyin ister antihumanist ama şu maalesef gerçek ki pkk yı lanetlemeyen her kürt pkk lıdır..

    o sınırların bu denli kontrol edilmesinin her harekete dikkat edilmesinin nedenini bir kendine sor önce ey sevgi kelebeği.. niçin bir ülke kendi sınırlarını korumaya çalışıyor bir terör örgütünden.. niçin konyadaki aydındaki çanakkaledeki köylülerim illegal işler peşinde koşmuyor da bu masum dediğiniz insanlar gecenin bir yarısı bombalanıyor önce bunun nedenlerini kendine bir sor pıtırcık.. masumiyet dediğin o andan ibaret değildir.. karşı çıkmaya cesaret edemedikleri o pkk lılar da kendi doğurdukları çocuklardır maalesef.. yani olay 20 tane doğurmakta değil sahip çıkabilmektedir..
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap