34 entry daha
  • ilk ağızdan dinlemek istediğim hikayelerden biri.
    300 yıl uyumuşlar mıdır bilemiyorum ama 300 yıl o mağarada kalmış o adamlar, var olduklarına inancım büyük.

    inançları yüzünden ölmek istemeyen 7 genç bi mağaraya gizleniyorlar, bir de köpek var. imparator da yerlerini bulunca bunları ölüme terkediyor o mağarada, mağaranın girişini kapattırıyor.

    bu efsanede inandırıcı olmayan yer 300 sene uyumaları değil, imparatorun bu 7 kişiyi öldürmektense işi gücü yokmuşcasına oyun peşinde olması, mağara girişini kapattırıp onları orda ölüme terketmesi. mal, öldürsene niyetin oysa, dizi mi çekiyosunuz orda, bu sahneler ne için yani. bu kadar uğraşa gerek yok, 7 kişiyi öldürmek 7 dakikanı almaz.

    her şey olmuş olabilir o mağarada, 300 yıl uyumaya sebep olacak bi bitki, bi gaz, doğal bişeyin buna neden olduğuna inanıyorum.
    kimileri, efsanenin devamında uyandıktan sonra tekrar uyumaya devam ettiklerine inanıyormuş -belki farklı faklı yerlerde- ve kıyamet öncesi alametlerden biri de uyanmaları olacakmış.

    umarım bize görünüp hikayeyi anlatabilecekleri kadar vakit olur kıyamet öncesi. o telaşta, curcunada oturup dinlerim yemin ediyorum. çok merak ediyorum napabilirim.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap