89 entry daha
  • milliyet, erman toroğlu ve bilimum medyanın o dönemdeki yorumlarıyla bile ne derece üçkağıt içinde bir sezon olduğumuzu bana farkettirmiş maçtır.

    bilen bilir; beşiktaş’tan zago, ibrahim üzülmez (futbol hayatında 2. kez), ahmet yıldırım (hayatında ilk defa), pancu ve ilhan mansız kırmızı kart görmüştür.

    az buçuk bilenler ise bu kartlardan sadece ahmet yıldırım’ın haksız olduğunu bilir.

    maçı canlı izleyenler ise; bu kartlardan ibrahim üzülmez’e verilenin nasıl verildiğini bilir. cesar denilen oyuncu ibrahim’in kafasına arkadan tokat atmıştır, ibrahim ise tepki olarak dirseğini savurmuştur. cesar’a değmeyen dirsek kırmızı kart sebebiyken, ibrahim’e inen tokat’a sarı bile çıkmamıştır.. zaten samsunspor teknik direktörü erdoğan arıca bu pozisyondan sonra cesar’ı anında oyundan almıştır, ilk yarı oynanmasına rağmen..

    maçı canlı izleyenler, aynı zamanda ahmet yıldırım’a verilen saçmasapan kırmızı karttan ve ikinci yarıda devam eden saçma kararlardan sonra pancu ile ilhan mansız’ın tepki olarak, bilerek kırmızı kart gördüklerini de bilir.

    ve ligi takip edenler, o maçtan birkaç gün önce erman toroğlu’nun canlı yayında “aman şansal, beşiktaş fazla iyi, insanlar işlerinden güçlerinden olacak, bu böyle gitmez” dediğini, mhk’nin de devre arası seminerinde ibrahim üzülmez’i “çok yere düşüyor” diye hakemlere hedef gösterdiğini bilir.

    ve evet, yine ligi takip edenler; medyanın tek dil olmuşçasına, mansız ve pancu’nun bilerek gördüğü kırmızı kartlardan ya da cesar’a verilmeyen kırmızı karttan bahsetmediğini bilir. aynı medya bu sırada tek ağızdan “4 kart haklıydı biri haksızdı.. o kadar da olur canım (!)” diyip cem papila’yı haftanın hakemi seçmektedir (not: bunu şaka olarak söylemiyorum, milliyet gerçekten 5’ten 1’i yanlış, 4’ü doğru – cem papila’ya 4 yıldız verip haftanın hakemi seçmişti!).

    http://imageshack.us/…/my-images/11/yeniresimh.png/

    aynı sezonda yaşanan kartopu sebebiyle kapanan sahaya, tekrarlanan fenerbahçe çaykur rize maçı’na ve daha bilimum olaya girmiyorum bile.

    edit: estebanin oglu milliyet'in rezilliğinin resmini yolladı sağolsun.
264 entry daha
hesabın var mı? giriş yap