171 entry daha
  • bu güzide firmamızla geçen cuma ankara'dan istanbul'a uçtum.
    boyum ortalamanın üzerinde olduğundan ne zaman uçsam check-in esnasında acil çıkış müsait mi diye mutlaka sorarım.

    cuma günü esenboğa'daki kontuarda grevli olan abla bir afra-tafrayla bana acil çıkıştaki koltuklardan hiçbirinin müsait olmadığını söyledi. uçuşa 2 saatten fazla süre olmasına ve acil çıkışlardaki koltuklar online check-in ile verilemediğinden söylediğini pek inanılır bulmadım, ancak üstelemedim.

    vakti gelip de uçağa bindiğimde ise acil çıkıştaki 3 koltuğun boş ve dolu olanlarının birinde de 65-70 yaşlarında bir amcayla teyze oturduğunu gördüm.

    şimdi yalan söylendiğine mi yanayım, acil bir durumda yolu tıkayıp belki de bir faciaya neden olabilecek amcamla teyzemi oraya oturtmalarına mı yanayım bilemiyorum.

    verdikleri hizmet ucuz olabilir ama bu ucuzcu bir zihniyetle iş yapılmasını gerektirmiyor. pegasus çok rerörö, evet, ancak şu ana kadar hiçbir pegasus uçuşunda böyle bir laubalilik ile karşılaşmadım.

    bir kalkış öncesinde acil çıkışta oturan yolcuların sorumluluklarını anlatırken kendisini dinlemeyip dergi okudu diye o yolcuyu kaldırıp başka yolcu oturtan lufthansa hostesini düşününce bu söylediklerim daha üzücü hale geliyor. neden böyleyiz biz yahu?
652 entry daha
hesabın var mı? giriş yap