35 entry daha
  • kendisine yakışan güzel bir bölüm ile sona ermiş olan şu ana kadar izlediğim en underrated dizi. leverage bu kadar tutmuşken altyazısının bile aylar sonra çevriliyor olması ilginç.
    bitmesi üzücü olsa da zirvede bıraktıklarını düşünüyorum şahsen. genel olarak dizinin 2-3 sezonunu izledikten sonra her bölümün üç aşağı beş yukarı nasıl gelişeceği tahmin edebilir hale geliniyor. ama ekibin dolandırıldığı veya "the henderson challenge" * gibi dizinin diğer bölümleriyle alaksı olmayan bölümler ve amerikan dizileri gibi sezonların 20 değil 6 bölümden oluşması yüzünden bu diziden alınan tadı azaltmıyor.

    --- spoiler ---

    dizi finalinde stacie'nin görüldüğü andan sonrası az biraz tahmin edilebiliyor ancak o ilk görülen an cidden son 2 sezonda en çok şaşırdığım andı. stacie'nin görülmesinin ardından parçaları birleştirince tetikçinin muhtemelen danny olduğunu, adam ölü sanacağı için takip etmeyeceğini vs. çıkartmak zor olmuyor. ayrıca danny * deli yaşlanmış gibi geldi bana. finalde bence tek bir eksik vardı o da her ne kadar bir sezon da olsa ekibe katılmış olan billy bond'un tamamen yok sayılmış olmasıydı. en azından lafı geçseydi keşke.

    --- spoiler ---
180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap