6 entry daha
  • taksiciler tarafindan da kabul edilmis terordur. gercekten esnaflik yapan dogru duzgun taksicilerin agzindan duyabilirsiniz bunu.

    taksicilerin is alanlarini sahiplenmeleri ve bu alanlar uzerinde hakimiyet hissetmeleri asil problem olan. cunku is alanlarini diger tum insanlar ve araclarla ortak kullaniyorlar. bu sahiplenmenin ardindan ne bir trafik kurali, ne de baska bir insani hakka saygi kaliyor.

    insanlari dovuyorlar. insanlarin ceplerinden paralarini caliyorlar. motorsikletlilere bilerek carpiyorlar, yolda sikistirip dusmeleri icin ugrasiyorlar, ictikleri suyun kolanin sisesini, yedikleri biskuvinin dolu paketini ustlerine firlatiyorlar. gordukleri motorsikletlilere kufur ediyorlar. ters yola girmek, donulmeyen yerden donmek, asla sinyal vermemek, orta seritte yolcu indirip bindirmek, 70 km ile giderken yolcu gordugu an durmak gibi basit trafik kurallarini ihlal etmelerini saymiyorum bile zira eds olmadigi surece herhangi bir trafik kuralina uymuyorlar.

    taksici terorunu sadece su ornekle bile izahlanabilir; onunde yolcu indiren taksiye korna calan taksici. evet bu kadari yeter. bu insanlarin ne trafikte ne kadar vahsilestigini birbirlerine anlattiklari taksi duragi sohbetlerinden de anlayabilirsiniz. ya da bir taksiye binin ve bir motor gordugunuzde "bu motorcular da trafikte takilmiyor aradan kaciyorlar diyin". kac motor dusurduklerinin sayisiyla baslasinlar sohbete.

    3 dakikalik google aramasi:

    --- haber ---

    http://www.motordelisi.com/…a-bir-yerde-olamaz.html
    http://www.yakamozyakut.com/…azasi-2-olu-h1648.html
    http://www.internethaber.com/…-taksici--408622h.htm
    http://www.sabah.com.tr/…lumu-kamerada-534576166905

    --- haber ---
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap