18 entry daha
  • birkac zamandir d'deridex defender isimli romulan gemilerinin milletin kicindan kan aldigi oyun.

    d'deridex battleship'in hull kapasitesi ve shield'lari daha saglam olan halinin surekli hull+shield regeneration yapan halini dusunun. commander seviyesinde acilan science vessel'lardan bir tane var elimde. silahlar, shield, deflector ve torpeedolarim fena degil; hatta torpeedolardan biri doomsday machine'i patlatmak icin kullanilanlardan. (hayvan gibi vuruyor allahsiz)

    gel gelelim bu d'deridex defender'lar insanlik disi, tam romulan'lara yakisir gemiler olmus. sto forumlari calkalaniyor, insanlar isyeaaeaenlarda. cryptic'ten gelen aciklama ise "agalar beyler, o gemiler prototipti; bazi gorevlerde cikmalari gerekiyordu ama bakiyoruz ki her yere yayilmislar, nasil oldu anlamadik biz de. fix edecegiz" yonunde olmustur.

    sto camiasi ikiye ayrildi. d'deridex defender kalsin diyenler, gitsin diyenler.

    kalsin diyenlere kafam girsin. itoglu it gemiyle 1 saat carpistim. 1 saat bak. ki ben oyle malak gibi torpeedo atip durmam. adamin auxiliary sistemlerine kayarim, shield subsystemlarina kayarim, cifter cifter torpeedo yardiririm. biz picard'dan riker'dan boyle gorduk yegen. lakin bu d'deridex defender denecek q'nun belasi gemi %2 hull kapasitesindeyken heal yaparak %20'lere %40'lara bir anda regenere edebiliyor.

    %2 lan. 1 saat carpisiyorsun, tam indi, tam tek torpeedoluk hull'u kaldi derken... caaaaaaaaat. heal.

    siktir git ciktigin yere romulan belasi itoglu it. klingon gemileri bu kadar degil lan, ki klingonlar savascidir. ayip.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap