2 entry daha
  • aşk, sevgi, ayrılık gibi tek kelimelik, büyük anlamlar yüklenen başlıklara uzun uzun entryler giren erkek yazarlardan değilim. olmak istemiyorum. ama bu adama birkaç kelam edicem.

    </klişe mod on/>
    şimdi böyle bazı adamlar vardır. gitmesek de, görmesek de o köy bizim köyümüz adamları. bir kere bir bağ kurmuş, sevmişsinizdir ve orda bitmiştir. bu adam onlardan birisi, ben kendisini nacizane kardeşim gibi severim. vallahi bak.
    </klişe mod off/>

    bu adamla aslında ortak noktamız hayatımızın merkezlerinde müzik olmasıdır ama ilginçtir ki bu adamla tanışma şeklimiz de tamamen tesadüf ve müzikle alakasızdır. gerçi işin temeli yine hayatın merkezine konulan nesnelerdir; ekşi sözlük, böbiler, (o zamanlar)uludağ sözlük, uykusuz, umut sarıkaya, gitar, birkaç mutual friends gibi.

    bu adam beni facebook'undan eklemiş bigün. derken ben bobilerde çok güldüğüm birkaç montenin bunun olduğnu farkettim falan öyle başladı. film gibi yani. *

    ilerleyen zamanda muhabbet gelişti etti. bu adam harika bir grup kurdu, mükemmel şarkılar yaptı. ben bunların çoğunu belki ilk duyan oldum. zamanla aynı evi paylaştık. 8-10 kişi. raksıtar olma hayalleriyle girdiğimiz piyasada, iş bulduğumuz şehirde(belde?), para harcamamak için yataktan kalkmamak gibi çözümler üretecek kadar saçma durumlara düştük. bu komik adam, adamlar; çok zorluk çekti o ara, komiklikleri azalıp, sinirleri çoğalmıştı. üzüldüm lan. neticede pırlanta gibi çocuklar.

    bu adam nasıl biridir benm gözümde, özet: bu adam sevgili konusunda şanslıdır ;)) sonra bu adam iyi gitar çalar, bu adam çok iyi söyler, bu adam çok komiktir, bu adam samimidir, bu adamın hobileri kitap okumak, film seyretmek, arkadaşlarıyla gezmek :)) ebesinin amı.

    özetle bu adamın hayatımda olmasından mutluyum ben. iyiki de var. hep de olsun. şimdilik aklıma bu kadar geldi.

    edit: çok gey oldu.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap