13 entry daha
  • yedi senedir götümüzden kan alan şirkettir. bir allah'ın belası akrabamızın referans olmasıyla beraber hayatımıza girmişlerdir. o günden beri yaka silkiyoruz kendilerinden. 2 kere geldiklerinde pahalı bir süpürge, ayrı zamanda halı makinesi tanıttılar. iyi hoş dedik alamayız dedik. bin türlü uğraştan sonra gönderdik. sonra ondan beri bir sürü şey tanıtmak için uğraşıyorlar. bir kere de su arıtma cihazı tanıttılar. biz de damacanalardan bıkmıştık, o pahalı arıtma sistemini de bir şekilde aldık. her şey zaten bundan sonra başlıyor. ondan beri götümüzü siktiler. yok armutlu tatil köyüdür, yok tanıtımdır, yok şudur, yok budur. lan lafta anlatamıyoruz. düzenli armutlu tatil köyüne çağırıyorlar. zaten orada da bir sürü masraf çıkartıyorlar. bir akrabam 700 lira gittiğinde masraf yapmışlar.

    dün de aradılar. benim saf babam da ne bok olduklarını bildiği halde telefondaki kızın duygu sömürüsüne dayanamamış, kabul etmiş gelmelerini. bu sefer 2012 model süpürgeyi tanıtmak istemişler. babam da demiş, bakın almayacağız. boşuna süpürgeyi bile getirmesinler. kız da yalvarmış, yok çay içmeye gelecekler. ayrıca eşinize bir hediye de getireceğiz felan deyince, bir de kızın alacağı primden bahsedip duygu sömürüsüyle babam acıyıp kabul etmiş. dün 23:30 sularında geldiler. babam aleti açtırtmadı bile. çayını içtiler. sonra adamlar step step ilerliyorlar. babam üstüne basa basa bedava verseniz bile almıyorum dedi. hala anneler gününde yaptığımız kampanya vardı. o kampanyayı size özel aynen kabul edeceğiz diyor. babam da ne kampanyası, bedavaya bile almıyorum deyince, adamlar da diğer bölümlere geçti. bu sefer referans istediler. babam daha önce referans verdiği için ve başı biraz yandığı için vermedi. onun içinde epey yalvardılar. yok bizi işimizden ediyorsunuz. biz bugün varız, yarın yokuz. siz vermezseniz, kime gideceğiz? lan sanki yalvardık gelin diye. bir de duygu sömürüsü yapıyorlar. sonra referans işi de olmayınca. bu sefer gazeteye geçtiler. 1 aylık 15 tl gazeteye abone yapmaya çalıştılar. onda da epey yalvardılar. sonra reddedince artık gitmek zorunda kaldılar.

    siz siz olun, ihlastan bedava ürün bile almayın. vallahi aramamaları için yalvarıyoruz artık. yok abi olmuyor. mikrop gibiler.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap