1799 entry daha
  • sonra sövdüğümüz zaman "küfürleşmeden bi şeyi çözemeyecek miyiz" diye edebiyat parçalıyorsunuz.
    "olayı fener-cimbom-bjk eksenine çekmeyin" diye zemin de yapıyorsunuz.

    be amına koduklarım! hala daha yalan haber yaptığı tescillenmiş haberturk'lerle, onların arkadaşlarına ısmarladıkları haberlerle, bir insana sırf "fenerbahçeli" diye bok atacak yer arıyorsunuz!

    nerden biliyosunuz lan nolduğunu? he amına koyim hemen inanmaya hazırsınız: orada o gazeteci gayet masum masum işini yapmaya çalışıyordu. etliye sütlüye bulaşmıyordu. boynunu bükmüş bir kenarda oturuyordu garibim. birden volkan mahalle delikanlıları gibi "ne bakıyon lan!" diye adamın üstüne yürüdü, ağzından salyalar, küfürler saçmaya başladı. adamın yakasına yapıştı, yukarı kaldırdı, "lan seni aldırıcam evinden, akıllı ol, aklını alırım" dedi. bu sırada bir eliyle de tespihini adamın burnuna dayamıştı.

    inanmak istediğiniz bu değil mi? o şahısla volkan'ın belki de başka bir ortamda kimbilir ne yaşadığı falan zerre umrunuzda değil. o adamın orda volkan'a bakıp bakıp yanındaki arkadaşına dönerek kıs kıs gülmüş olma ihtimali yok. volkan'ın anasına bacısına karısına laf etmiş olma ihtimali sıfır. volkan kesin suçludur. niye? e fenerbahçeli de ondan!

    önce önyargılarınızdan kurtulun. mal mal konuşmamayı, düşünmeyi öğrenin. ondan sonra olayı fener-gs-bjk-ts-bs-vs.'den çıkartıp haklıya haklı suçluya suçlu diyelim hep beraber! ondan sonra karşılıklı küfürleşmeden oturalım konuşalım. ama bütün olayları kişinin tuttuğu takıma indirgeyenler, adama zorla küfürler ettirenler, siz küçük beyinli düşünme ve empati yeteneğinden yoksun tarafsız ve önyargısız olamayan mallarsınız.

    tanım: kendisine bok atabildiğini sanan gerizekalıların hepsini toplasan adamlığına yaklaşamayacakları futbolcu.
8902 entry daha
hesabın var mı? giriş yap