32 entry daha
  • film tavsiye etmek bence riskli iş. sonra arkanızdan kulaklarınızı epey çınlatabiliyorlar. bu filme açıkcası tam bir piyango şeklinde gittim. salonda bizden başka kimse yoktu. toplam iki kişiydik yani. ve 2 saatlik güzel bir filmi o salonda izlemenin keyfini yaşadım.

    bu film gerçekten izlenilmesi gereken bir film. eğer duygu olarak yoğun filmlerden hoşlanıyorsanız bu filmi çok seveceksiniz. ve kadın erkek ilişkilerini bu kadar sağlam temelle ve tarafsız olarak anlatabilen çok az film izledim. film ne kadının ne erkeğin yanında. neyse onu anlatıyor.

    ayrıca;

    --- spoiler ---

    filmin ana konusu ve muhteşem mesajı "yeni olan şeyler de eskir." sözüdür. bunu kadınlar duş alırken bir tanesi söylüyor ve ne demek olduğunu film bitmeye yakın anlıyorsunuz. o kadar bedel ve o kadar çabaya karşın bir kaç sene içinde yeni ilişki de bir öncekinin aynısı oluyor. zaten o saatten sonra da kadın kaybettiklerini düşünüp acı çekiyor.

    --- spoiler ---

    en başta belirttiğim gibi film tavsiye etmek riskli iş. ve ben bu filmi içim rahat bir şekilde tavsiye ediyorum. muhtemelen bu hafta salonlardan kalkar. elinizi çabuk tutmanız lazım.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap