• alakalı ama aynı şey değil.
    (bkz: ömür boyu sadece bir erkeğe ait olduğunu hissetmek)

    insanlar konusunda çok kafamı karıştıran kadın. kadın erkek çok fark etmez ama bir kadın nasıl olur da ömür boyu sadece bir erkekle yetinebilir. bir erkek düşünür. şahsen ben düşünürüm. birlikte olduğum kadın sadece benimle yetiniyorsa demek ki düşük beklentili bir insandır. ben bu kadar düşük beklentili bir insanla birlikte olabilir miyim? insan kendisinin ne olduğunu bilir. çoğumuz dangalağın tekiyiz. öyle değil miyiz? bulunmaz hint kumaşı değilsek bu kadın neden benimle yetiniyor sorusundan kaçmak kolay ama cevaplaması zor.

    cevabı duyar gibiyim. sevgi sevmekle söylediklerim çok farklı. bir taraftan severken bir taraftan yetinemeyebilirsiniz. bu nasıl bir sevgidir ki gün içinde adama dünyayı dar ederken, ufacık konuları büyütmeye engel değilken çevredeki diğer erkeklerle ilişkinizi kesiyor.

    hiç mi uyaran yok çevrenizde? hiç mi bazı erkekler çekici gelmiyor. biliyorum sevgiliniz varken de, evliyken de mastürbasyon yapıyorsunuz. mastürbasyon yaparken de o biricik sevgilinizi mi düşünüyorsunuz? eğer öyleyse gerçekten ot gibi bir insanmışsınız. bu kadar beklentisiz, hayal dünyası kısır, isteksiz, takıntılı bir insan olarak yine de bir erkek bulmuşsunuz. aman onu kaçırmayın. yapışın yakasına. size ait o. etiketini de söktüyseniz artık değiştirme şansınız da yok. tepe tepe kullanın. haysiyetsiz, onursuz bir kadın gibi, 'ben onun kadınıyım' diye dolaşın sokaklarda.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap