60 entry daha
  • bit yavrusu, sirke filan denmiş ama değil. istisnasız tüm davranışlarının merkezinde menfaat bulunduğunu gizlemek amacıyla binbir türlü karaktere giren içten pazarlıklı, plancı, karaktersiz orospu çocuklarına yavşak denilir.

    yavşakların genel özellikleri şunlardır: insanlara çok hızlı adapte olurlar yani 1 dakikada hayatlarında en sevdikleri adam da olabilirsiniz, en nefret ettikleri adam da. çok hızlı bir şekilde size 40 yıllık dost gibi davranabilirler. tam tersine 1 dakika içerisinde azılı düşmanları ilan edilebilirsiniz. yavşaklar çok zekidirler. her hatalarına yalan dolan dolu kılıflar uydurabilirler. başarıya ulaşan planlarının sonunda kime ne olursa olsun kendileri kazanmışlarsa sevinirler. kendilerini hiçbir zaman haksız edemezsiniz çünkü kendilerini ulu insan olarak ilan etmişlerdir. tüm hatalardan münezzeh, tüm kayıplardan münezzeh tutulması gereken kişiler olduklarını düşünürler.

    yavşak insan kötü insan demektir. asla salih kul olamazlar. kibir ve menfaat çarkları sürekli çalışır ve asla "boşver" diyemezler.

    en sevdiğim tarafları da başarısız olduklarında içlerinde kin oluşması ve bu kinin kendilerini yemesidir.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap