20 entry daha
  • beğenmediğim bond filmidir. neden diyeceksiniz, diğer filmlerde olmayan çekim hataları var, efekt konusunda çok imkan olmayabilir ama yine de bu kadar da saçmalanmaz bence.

    --- spoiler ---

    en komiğime giden sahne, bond'un hatunla denize açıldığı sahne. biliyoruz ki arka plan sonradan ekleniyor da, şu nedir arkadaş? 1 kişi mi bakmadı noluyor diye.

    onun dışında krater'e inerken, hadi uzaktan baktın da anlamadın onun göl olmadığını, 3 metre önündeki duran su ve metali nasıl ayırt edemezsin?

    tamam onu da geçtim, sonrasında ninjalar içeri girerken bir ninja yukarıya patlayıcı yerleştiriyor ve orada kapağın açıkça gerilmiş file üzerine çekilen kamuflaj olduğu açıkça gözüküyor.

    başka neler vardı, mesela duvarların kağıt olduğu bir ofiste kapı kilitlenince içeriden çıkamayan güvenlik görevlileri, kasa açılınca kilitlenen ofis kapısı ancak kilitlenmeyen şirket kapısı, bond'un yürüyerek, arkasına bile bakmadan çıkması.

    bunlar en çok göz tırmalayanlardı. uçağın içine arkada oturanı sabit tutmaya yönelik düzenek kurup bunun o kadar rahat aşılması da "neyse hadi görmezden gelelim" dediğimiz bond olaylarındandı.

    edit: sözlükten haydi popescu haydi oğlumla yukarda resmi olan sahneyi tartıştık, kendisinin yorumu "sinemada yiyişirken bir anda projektöre dönen kız" şeklinde oldu. bence daha çok "cezmi kaloriferdeki zalımlar collection gibi".
    --- spoiler ---
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap