2 entry daha
  • kendisi hakkında ne diyebilirim ki bir seahawks taraftarı olarak... marshawn lynch ile uzun yıllar matt hasselbeck- shaun alexander combosu oluşturmalarını diliyorum. drafttan da o-line'a alınacak bir isim ve ikinci round'dan inanılmaz şekilde istediğim tyler eifert ile bu takım durdurulmaz bir güç haline dönüşebilir.

    andrew luck ve robert griffin iii gibi belki de tarihin en iyi çaylak qb'leri ile aynı sezona düştüğü ve seattle gibi medyatik olmayan bir şehire üçüncü round'dan seçilerek geldiği için büyük ihtimalle roty ödülünü alamayacak, ancak benim hayatım boyunca izlediğim en az çaylak çaylak qb olabilir. bunu biraz açayım, on yıldır nfl'de oynuyormuş gibi soğuk kanlı. bugün chicago bears gibi nfl'in en korkutucu defanslarından birine ve daha önemlisi üniformalarının altına bears forması giymiş hakemlere karşı önce maçın son dakikalarında 97 yard (evet, 97 yard) bir maç kazandıran drive yönetti, gerektiğinde pas verdi, gerektiğinde scramble etti; ardından defansın 24 saniyede maksimum sıçış yaşaması sebebiyle gidilen uzatmalarda marshawn lynch'in iyi savunulmasına rağmen tarihi bir drive daha yönetti ve end zone'da sidney rice'ı bularak maçı kazandırdı. bu kadar sikimsonik bir o-line ve receiver corp'a, en kritik maçlarda dağıtmaya başlayan ve ped suçlamalarıyla iyice mahvolan secondary'e rağmen seahawks'ı hiç beklenmediği bir sezonda play-offlara götürecek.

    senenin başında ben de itiraf etmeliyim ki matt flynn destekçisiydim, ancak bu saatten sonra diyecek bir şey yok. russell wilson eğer ayrılmazsa seahawks tarihinin açık ara en iyi quarterback'i olacak. dave krieg ve matt hasselbeck yalan diyorum. ve bu takımda az da olsa warren moon da oynadı. o warren moon.

    bu akşam gözlerimin gördüklerine hala inanamıyorum. russell wilson medya ilgisinin tamamının andrew luck ve rg3 üzerinde olduğu bir dönemde inanılmaz ötesi şeyler yapıyor.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap