• dirty dancing filmindeki baby rolüyle kendini sevdirmis, klasik güzellikten uzak, fakat sempatik denilebilecek aktris.
    engin ardic bu filmde basta fazlasiyla masum görünüp sonra açilan bu kiz için seneler önce "zaten alt dudagi kalin olan hiçbir kadin masum olabilemez, tecrübeyle sabittir" yazmis, bu lafi aklimdan çikmamistir (ayni filmdeki patrick swayze için de "yakisikli kereste" demisligi vardir).
    ayrica bir dönem show tv'de sürekli gösterilen, basrolü rob lowe'la paylastigi külkedisi uyarlamasi, çok neseli "if the shoe fits" filminde gözükmüstür bize jennifer grey, simdi ne yapar bana meçhuldür.
    (bu entryi daha önce jennifer gray adi altinda yazmistim, demin acaba simdi neyle istigal etmektedir, bir imdb'den bakayim dedigimde jennifer gray'in çin'de dogup 1916-62 yillari arasinda yasamis baska bir aktris oldugunu görerek afalladim. bu vesileyle tesadüflere olan inancinizi kaybetmeyin demek ve jennifer gray'i rahmetle anmak istiyorum. jennifer grey'e gelince, o da en son bounce filminde oynamis, tv dizilerine takiliyormus, bir de burun ameliyati olmus)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap