1 entry daha
  • gerek hiç sıkılmadan, yorulmadan, bıkmadan satırlarca kendinden ve pek bi sürükleyici maceralarından bahsedebilmesiyle olsun, gerek başı ayrı kıçı ayrı kişilerce üretilip konuyla alaksız üçünçü bir başka kişi tarafından montajı yapılmış intibaı uyandıran fason üretim mamülü ve mağduru cümleleriyle olsun, gerekse de bu cümlelerle koca bir paragraf yazı yazdıktan sonra yazının sonunu konuyla tamamen ilgisiz bir mesajla bağlayabilme kabiliyetiyle olsun sevdiğimiz ilgiyle takip ettiğimiz (ya da etmeye çalıştığımız) bir köşe yazarıdır kendisi. eskiden sadece haftada bir kez okuyabildiğim için üzülür bir an önce çarşamba günü gelse de bir koşu leman alıversem diye marketin önünde yaysat aracının yolunu gözlerdim, günler geçmek bilmez idi.
    lakin evet türkiye'de güzel şeyler de oluyor, görüyorum ki artık sözlükte de bu büyük yazarın üslubunu benimsemiş en az kendisi kadar başarılı temsilcileri var, onları da okudukça sayın paşaoğlu'nu okurken aldığım lezzeti alabiliyor aynı şekilde neşeyle dolabiliyorum.
    bizlere bu benzersiz hizmeti sunan sevgili kutsal bilgi kaynağımız ekşisözlüğe huzurlarınızda bir kez daha teşşekür ediyor bu vesileyle sayın paşağolu junior'a da tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum. ya da welcome back nasıl arzu ederseniz...
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap