128 entry daha
  • o kadar acındırılmış, emekçi, emektar denilmiş de, bize gelen hiç bir temizlikçi abla da öyle aman aman düşkün, acınası durumda falan da değildi. hatta yeni ablanın kocası ev almış da ona destek oluyormuş çalışarak sen düşün. sen belki bir araba bile alamazken hatunun kocası krediylen ev alıyor. ayrıca arabaları da var.

    şu an gelen ablamız çok iyi bi' abla ona lafımız yok haa temizliği falan da gayet iyi yapıyor geldiği gün de 120 tl alıyor sabah 9da gelip akşam 4 gibi çıkıyor.

    hesaplamalara geçersen vay efendim pazarları çalışmadığını farzedersek efenim 4 haftada 4 gün tatil, 24x120= 2880 tl para kazanıyor. vay amına koim şaşırmalı ifadeler vesaire.

    her ne ise, yeri geliyor bu kadın ablamıza anahtarımızı verip, evimizi emanet ediyoruz. deneme konusuna takılan arkadaşlar olmuş da, tabii ki deneyeceğiz yani. evimize alıyoruz lan kadını daha ötesi mi var?

    haa bi de kadının tuvaletteki bokları temizlemesinden bahsetmişler yahu çok pardon da biz insanız, tuvalete de adam gibi sıçıyoruz yani boka bulamıyoruz etrafı ya da boklanırsa kadını beklemiyoruz gelsin temizlesin diye herhalde.

    ayrıca her şeyin de bi adabı usulu vardır tabii ki ooh para vercez gelsin temizlesin demiyoruz ki, kadın gelmeden önce ev toparlanıyor, bi posta temizleniyor, kadın dip köşe işlere bakıyor. dibi köşeyi de bi' zahmet temizleyiversin. o yüzden de işaret koymak gayet mantıklı, ne bileceksin?

    aşırı tepki gösteren arkadaşlar kusra bakmasın fakat, temizlik önemli, temizlik şart. alınan kadın da her türlü denenmeli alınmadan evvel. bu kadar basit.

    edit: imla
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap