8 entry daha
  • kötü şeyler olmuştur.kötülükler görmüşsünüzdür sevdiklerinizden. güveninizi yıkmış sizi paramparça etmiş insanlarla örülü bir duvarın önünde durmuş ağlamış dualar etmişsinizdir.dualar için aradığınız tanrıya o an ulaşılamamıştır.dilediğiniz hiçbirşey gerçekleşmemiştir.çaresizce o duvarı orada bırakıp uzak ufuklara yürümüşsünüzdür bir zaman sonrada. o duvarın gölgesi gitmiştir artık yürüdüğünüz bu yolda özgürce koşmamanız için hiçbir neden yoktur. arkada kalmıştır herşey. mutlusunuzdur.ilk defa çocuklar gibi kırlarda koşarsınız güneş ışığını ilk defa bu kadar iliklerinizde hissetmişsinizdir. oyun arkadaşıda bulmuşsunuzdur üstelik .en sevdiği oyuncakları sizinle paylaşmış o gözyaşlı gözlerinizi öpüp tüm tuz tanelerini almıştır buğulu gözlerinizden. dualarınızın kabul olmadığına sevinmişsinizdir. ve anlamışsınızdır ki sizin için en doğrusu tanrının sizi o an için görmeyişidir. iyiki de görmemiş duymamıştır tanrı sizi.

    seneler geçmiştir.bir an bir tozbulutu gelir.öksürük içinde kalırsınız. o kötülük duvarı çatlamış içinden karanlık çirkinlik çıkmıştır. tozları gelmiştir ağzınıza .eskiden olsa o duvarı tekmelemek isterdiniz halbuki.üzerinde tepinip can yakmak isterdiniz belkide.yada en kötüsü kara büyülere aldanıp duvarı örmeye çalışırdınız elleriniz kanaya kanaya.

    ama artık o güneşli kırlarda olmak oyun arkadaşınızla oyun oynamak içinizdeki tüm kötülükleri almıştır birkere. değişmişsinizdir. büyümüşsünüzdür ama hayatı ciddiye alan bir insan gibi değil masum küçük bir çocuk olmuşsunuzdur büyüdükçe.
    intikam alma şansınız varken şimdi kozlar tamda sizin elinize geçmişken elinizin tersiyle itersiniz şeytanla oturulan anlaşmaya ait kağıtları.ve dersinizki;

    'ben değiştim. seni üzmek istemiyorum .biz eskisi gibi olamayız ,ben oyun arkadaşımı seçiyorum. şimdi git hadi boşluklarını dolduracağın başka bir bulmacaya .ben gerçekten çözüldüm aşka .mutluyum huzurluyum.hiç bu kadar hissetmemiştim güneşi. hiç bu kadar huzurluca nefes almamıştım senin yanında. umarım sende birgün kötülük oyunları yerine mutluluk oyunlarını seçersin .ve umarım mutlu olabileceğin oyun arkadaşınla koşarsın o güzel kırlarda. şimdi sana veda ediyorum sonsuza dek. tozlu duvarlarınıda al ve git şimdi hiç bir hesabımız kalmadı. senin vicdan azabını azad ediyorum.rahatça ölebilirsin .

    ben mutlu nefes alıyorum.'
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap