13 entry daha
  • dunyanin tartismasiz gelmis gecmis en iyi muzik grubu. kime neye neye gore diye bakiniz vermeye kosan eksici pic dur, sakin ol. bana gore lan tabii. benimle tartisamazsin mesela. sana mi soracagim muzik zevkimi yavsaga bak.

    simdi ben bunu neden yaziyorum? cok sanmiyorum ama gunun birinde cok populer olur falan bir imzam olsun bari. yoksa sinirlenebilecek durumdayim.

    en iyi grup derken gercekten de oyle ama abarti yok. angus reis'in sempatikligi, muhendis stayla gomlekleri, felix'in avusturalyali kizlari fetheden goruntusu... bir insan bir gruptan baska ne isteyebilir ya.

    surada yer alan bir in my pocket versiyonu var mesela. boyle bir muzik soleni olabilir mi hasmet? i-na-na-mi-yo-rum.

    ayrica steal the light adinda yine super bir albumleri cikti. dinleyin de kulaginiza pink floyd'dan baska bir seyler girsin.

    tum bu entry'yi yazmama, grupla tanismama vesile olan kadim dostum arenbi, mubarek adamsin valla. sakalindan belli zaten. kendisi ile avustralya'dan getirttigimiz the cat empire t-shirt'leri ile sizin iron maiden t-shirt'lerinizi yenecegiz. yaptigimiz ergenlik gibi mi, evet. ergeniyim lan bu grubun!
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap