21 entry daha
  • twitter da şu anda bordo klavyeli edasıyla akp yi savunmakta, savunmakta, savunmaktadır. 657'li çalışansa iyi mesai alır la bu haftasonu çıkardığı/çıkaracağı işten.

    ama esas demek istediğim aslında bu değil kendisi için. şimdi şuna bakın;

    https://twitter.com/…tus/340579232969277440/photo/1

    (bkz: 1 haziran 2013 ordunun yönetime el koyması)

    bakın dedik, yazdık burada. böyle provokatif başlıklar açmayın. adamlar troll falan dinlemez aha bunlar darbeci, darbe istiyo diye kullanırlar dedik. başlığı açan orço başlığı editlemiş, yaptığı mallığı anlamış ama adam editsiz halini almış twittere koymuş; alın işte darbeci bunların hepsi1111111 diyor.

    bu adam sen ben değil, bu adam devletin haber kanalının genel yayın yönetmeni. yani resmi haber kaynağının başında. takip edeni de çok. istese manipülasyonun kralını yapar.

    şimdi buradaki mallara söylüyorum; böyle yapmak öncelikle orada eylem yapan, gaz yiyen, yaralanan insanların çabalarını hiçe saymaktır, onlara saygısızlık etmektir. yapılan hareketin "darbeciliğe" indirgenmesini sağlamaktır. değersizleştirmektir. trollük yapacaksınız gidin başka başlıklar açın orada eğlenin.

    ahmet böken, bu da sana. kabul et veya etme, hükümet gittikçe artan baskıcı politika izlemekte, insanların çok keskin kutuplara ayrılmasına yol açmaktadır. zamanında, çok değil 15 sene önce, türbanı savundu diye cop yiyen hırpalanan abilerimiz, ablalarımıza nasıl destek verdiysek, şimdi de avm istemeyen ya da hükümetin herhangi bir baskısına karşı gelenlere destek veriyoruz. yarın hükümet başka bir baskıcı gücün eline geçer, senin gibleri ezerler o zaman da sizi destekleriz, elimizden geldiğince yardım ederiz. desteğimiz baskıya karşı direnişe. darbeye destek yok. darbe istemiyoruz. darbe isteyeni eşşekler kovalasın**. oldu mu? tamam mı?

    kişisel olarak konuşayım bir de, bu protesto şu anda olduğu gibi halk hareketi şeklinde kaldığı sürece desteğim tamdır. ne zaman ki partiler, gruplar, örgütler, açık toplumcu sorosçuları, darbe rüyacıları bunu üstlenir, nemalanmaya çalışır o zaman desteğimizi çekeriz. hah, sen de o zaman isteğini yaz.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap