2 entry daha
  • sanildiginin aksine askeri tarih kitabi degil savas-strateji oyunudur.strateji oyunu olmak vasfiyla piyasadaki nice oyundan daha iyidir daha anlamli ve nese doludur.satranc oynarken "atlar neden l seklinde gidiyo, suvari kismi oyle mi gider?" "bu atlar susamiyo mu?" "kale dedigin sabit durur" gibisinden beyanatlar veriyorsaniz kacininiz.

    2.dunya savasinin bazi yonlerden daha iyi kavranabilmesi icin tavsiye edildiyse, savasin kronolojik akis ve gucler dengesinin akis semasi kastedilmistir, birliklerin guc dengesi ve realitedeki yetenekleri degil.

    ayrica panzer general 2 de anti tank silahlarinin onemini idrak edemeyene amerika yolu zor gorunur, kara ve hava kuvvetleri de bir cati altinda yasamaz, ayni hex de( oda air mode ground mode farki ile) bulunabilirler.ucaklar haftalarca havada kalmaz o hex i patrol bolgesi belirlerler.veteran top tufek korumali bombardiman ucaginin dun boktun bugun koktun tipi caylak mustang indirmemesi icin hic bir neden goremiyorum.fire and forget bir durum olsa anlayacam. difficulty sapitmalari icun tum zamanlarin en iyi strateji oyunlarindan civilization da bile olan militianin fighter indirmesi hadisesini hatirlatirim.

    panzer general sersinin, bilhassa iki nin en goze carpan falsosu oyun zorlastikca birliklerin sacma sapan seviyede zorlasmasidir, ki onu bile asmak mumkun olabilmektedir.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap