99 entry daha
  • hard modda, güle oynaya platinum'a giderken trial of archimedes ile kalbimi tuttu fırlattı, ezip üstünü çiğnedi. bayonetta, dmc, ninja gaiden, önceki gow oyunları ve bilimum aksiyon oyunundan kazandığım deneyimler belli ki arşimet efendinin sınavından geçemiyor. hani o karanlık vefat ekranında "öldün" değil de kırmızı harflerle "nah geçersin" yazsa daha isabetli olacak. nes günlerinden sonra ilk defa bir oyunu bitiremeyebileceğim izlenimine kapıldım. pes etmemeye çalışsam da heyecanımı çoktan yitirdim. topladığım o gorgon gözlerini de vitrinde sergilerim artık.

    arşimet'in sınavındaki en büyük sıkıntı kratos'un tepki vermekte geciken, ağır kontrollerini dar mekandaki yaratık istilasında etkili kullanamamak. ilk fazdaki yaratıklar -özellikle sirenler- bloklayamadığınız saldırıları sınırsız kaynaklarıyla spam'ledikleri için amuletinizi kullanacak fırsatı dahi bulamıyorsunuz. kratos hoplayıp zıplayan yılanların ve ışık saçan sirenlerin cümbüşünde kaybolup gidiyor. şansa dayalı, kontrol edemediğiniz çok fazla etken oluşuyor. güç bela ikinci kata çıktığınızda hem sağlığınız hem de motivasyonunuz dibe vurmuş oluyor. checkpoint'in yokluğuyla lise kantini ihalesi almaya çalıştığında üç ayrı mafyadan tehdit alan emekli öğretmene dönüşüyorsunuz. geceleri gizli gizli ağlıyor, dolmuşlarda "inecek var" diye bağıracak özgüveni dahi bulamıyorsunuz.

    edit: geçtim, platinumu kaptım ama ömrümden de ömür gitti. marketten dönerken gençler "dede dur sen" diyerek poşetlerimi taşıyorlar. 29 yaşındayım halbuki.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap