• bu isimde olmasa da**eninde sonunda çıkacak oyundur.

    http://www.videogamesblogger.com/…ratos-brother.htm

    yazının sonundaki alıntıya dikkat:

    john hight, sony santa monica’s director of product development said in a recent interview about god of war 3 that: “this is not the end of god of war. this is definitely the end of the trilogy, but we’re going to continue to do god of war games. we’re going to be very careful about what we do; we’re the keepers of the franchise and we don’t want to see it ruined or polluted.”

    trilogy bitmiştir (üçe kadar saymayı bilen herkes anlamıştır bunu zaten) ama bokunu çıkarmadan, emin adımlarla god of war oyunları yapmaya devam edeceğiz diyor zat-ı muhterem. 2 sene sonra çıkar benim tahminim. bu arada nasıl bir manyaksam, kronolojik gideyim diye daha birinci oyunu salyalı ağız, kanlı gözlerle deli gibi oynarken, dördüncü oyun çıkar mı acaba umuduyla araştırma yapıyorum..
  • gow 3'ün sonunda athena gücü ele geçiremediği için kızgındı. ama sonunda zeus'un yerine geçmeyi başaracaktır bir şekilde. uranus ve gaia'nın böyle bir kahaneti vardır çünkü, metis'in ikinci çocuğu zeus'u tahtından edecektir diye; bu kişi de athena oluyor. ola ki yerine geçerse ki bence konu itibariyle geçmesi pek muhtemel, o zaman kratos'u rahat bırakmaz muhtemelen. daha kesecek çok tanrı ve yaratık var mitolojide. kes kes bitmez bu tanrı milleti.
  • hakkında "taşlar ve sopalarla oynanacakmış" esprisi yapana kratos bizzat gelip böğrüne böğrüne tekme atacakmış.

    yapar bilirsin.
  • john hight, sony santa monica’s director of product development said in a recent interview about god of war 3 that: “this is not the end of god of war. this is definitely the end of the trilogy, but we’re going to continue to do god of war games. we’re going to be very careful about what we do; we’re the keepers of the franchise and we don’t want to see it ruined or polluted.”

    yani demiş ki, god of war 3 god of war oyununun sonu değil sadece bu üçlemenin sonuydu. god of war oyunları yapmaya devam edeceğiz. ne yapacağımız hakkında oldukça dikkatli davranacağız çünkü bu franchise'ın koruyucusuyz ve onun kötü olmasını istemeyiz.

    yani god of war 4 olmayacak belki ama god of war oyunları devam edecek. kişisel olarak sizin allahınıza kurban diyorum oyunun yapımcılarına.
  • önceki oyunda eski yunan tanrılarının neden günümüzde var olmadıklarını görmüştük, bu oyunda da kudretle muhtemel günümüz tanrılarının neden eski yunanda var olmadığını göreceğiz. belgesel gibin.

    ayrıca bu oyunda kratosun chuck norrisin babası, belki de dedesi olduğunu açıklamayı düşünüyorlarmış, valla düşünenlerin yalancısıyım...

    ayrıca yeni oyunun adı şöyle olacaktır:

    (bkz: god of four)*
  • hakkında açılan her başlık, girilen her entry, yayınlanan her röportajla bizleri bir umutlandıran, bir hayal kırıklığına uğratan şimdilik "olmayan" oyundur. üçleme, beşleme, onlama, yirmileme artık allah ne verdiyse çoğaltılmasını istiyoruz. god of war underground, god of war tokyo, god of war bilmem ne... isim önemli değil. yine r1, l1, kare, yuvarlak, üçgen, çarpı olsun hayatımız.
  • 2012 sonbaharında oynayabilecekmişiz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/…a_cikti-15525.htm
  • http://www.youtube.com/…powcvw_4x_k&feature=related

    şaka maka hakkaten geliyor kratos amca geri. ama "neyi" öldüreceğimiz hakkaten soru işareti.. "the mocked one"dan kasıt nedir acaba, ne bok yiyeceğiz meraklandırmıştır santa monica..

    o değil de, sırf trailer müziğini 30 kere ardarda dinleyebilirim, şimdiden mükemmel müziklerle geleceğini belli etmiştir her zamanki gibi..
  • özleten, heveslendiren, özendirendir. türkçe çıkması halinde orjinal alacağım. ilk 3 oyunu hayatımda oynadığım en iyi bir kaç oyundan biriydi. dördüncüsü de öyle olacaktır.
  • putperest yunanlara gereken cezayı kesen kratos'un odin, thor ve arkadaşlarından oluşan o7 ve çetesine haddini bildireceği vasat oyun. bir başka ihtimalde kratos'un 3. kardeşi cemaltos isimli bir gencin yeminini bozup mısır tanrılarına saldırması olabilir tabi.
hesabın var mı? giriş yap