• dayanışmanın çağrılarıyla taksim'e gelip, sonra fena halde "gaz"a gelip,
    sokakta iktidar yıkma hevesine kapılan eylemciler yüzünden fiili olarak meydana gelen fiili durum... (küçük ya da büyük) esnaf artık susmuyor ve hakkını arıyor! sürekli hale gelen işgal eylemleri yüzünden iş yapamıyor ve artık

    "yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!" diyor....

    milliyet'in aşağıdaki haberinde bu kavga belgelenmiş:

    "taksim’de dün müdahelesi sırasında bir grup gösterici imam adnan sokak’a kaçtı. buradaki esnaf bir kadın, eylemcilere “yeter artık, bıktık sizden. kaç gündür para kazanamıyoruz” diye bağırdı.
    göstericiler ile kadın arasındaki tartışmaya otel sahibi a.s.’de katıldı. kendisinin de zarar gördüğünü belirten a.s., “dağılın ulan, kadını rahat bırakın” diyerek göstericilere çıkıştı. eylemcilerin etrafını sarması üzerine a.s., belinden silahını çıkardı ve havaya 4-5 el ateş etti."

    kaynak milliyet

    durum çok tehlikeli bir hal almaya başladı... kaygılıyız.

    taksim esnafını önce batırdılar, çoluğuna çocuğuna ekmek götüremez, iş yapamaz hale getirdiler sonra da niye palalandı, silahlandı, celallendi diye bık bık bık bık.... adamlar cinnet getiriyor! bu mu "halk"tan yana olmak? iktidarı, beyoğlu'nda, taksim'de, gezi'de mi yıkacaksın!? yıka yıka esnafı yıktınız, yazıklar olsun.... (hangi taraftan olursa olsun; silaha, şiddete ve her türlü baskıya hayır! ama bu iş artık tehlikeli olmaya başladı...)

    buraya tarih düşüyorum.

    esnafın boğazı sıkılmaya devam edilirse esnaf ölecek.

    edit: ulan ispiyoncular! milliyet'in haberi mi "zarar verici nitelikte dezenformasyon" ? neyin kafasını taşıyorsunuz siz!?
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap