8 entry daha
  • okuzlerin "nonos filmi mi laaa bu" dedikleri guzel bi film.. turkiyenin en zengin adamlarinin mafya kilikli insaatci hodukler ve dizi oyunculari (!) oldugu bu memlekette, ben bi filmi begenmemeyi luks olarak goruyorum.. yani su gercegi gorelim ki, hepimiz bi sekilde aski memnudaki aile ici tren iliskilerine, tecavuz edilen kizin dramina ve simdi aklima gelmeyen milyonlarca kliseyle dolu dizilere maruz kaldik.. en izlemeyenimiz bile, bi sekilde haberdar konudan..

    hal boyleyken, sirf degisik konulu filmler bile izlenmeye deger bence.. misal, komedi turkiyede hic yapilmayan bi tur.. ancak, zengin ama gorgusuz adam ve maceralari ekseninde donen bi hadise var o kadar.. korku desen, bu topraklarda denenmedi bile..

    nese, bu kadar konustum filmle ilgili yorum yapmadim.. matt damon kendine bizi asik eden will hunting karakterini silip atan bi karakteri oynadigi icin, yillarin pervers dedikodulariyla meshur olmus yas yetmis is bitmemis micheal douglasi da keza ayni nedenden oturu kutlamak lazim..

    zeki mureni seven, hatirlayan her insan kendi cocuklugunda ya da gencliginde hatirlayacagi seyler bulacak bu filmde.. homofobikler ve illa da, guzel bi kadinla guzel bi adamin flortunu izlemekten baska seylere kafa yormak istemeyenler begenmez..

    fakat benim son bi haftada izledigim en iyi film.. ki bu son bi haftada en az 20 film izlemisimdir..
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap