205 entry daha
  • geçen yıl toplamda yamulmuyorsam 12 kere kullandığım havayolu şirketi. roma'dan thessaloniki'ye(selanik) gidiş dönüş 12 euro'ya uçmuştum, 2 hafta önceden bilet almama rağmen.

    uçakları pegasus ile aynıdır. şahsen uçuş güvenliği ile ilgili diğer herhangi bir havayolundan farkını göremedim. zaten biliyorsunuz orası avrupa, adamın götünden kan alırlar kamil kan.

    +'ları:

    - çok ucuz.
    - çok ucuz.
    - çok ucuz.

    -'leri:

    - her istediğiniz şehirden her istediğiniz şehire gidemezsiniz. destinasyonları sınırlı ve bellidir. atıyorum mesela roma'dan berlin'e uçabilirsiniz ama berlin'den atina'ya uçamazsınız vs. bu yüzden seyahat rotanızı çok iyi belirlemeniz gerekir.
    - sırt çantası kuralı vardır. çantanız 10kg(ya da 15kg tam hatırlayamadım) olmalıdır. fazlaysa 50 euro fazla yük parası ödersiniz ki, bazı uçak bileti fiyatlarının iki katına tekabül eder.
    - her gittiğiniz şehrin en uzak havaalanına gidersiniz. bazı büyükşehirlerde (ör. paris), şehir merkezine gitmeniz 2 saati bulur. ancak bazılarında (ör. roma) şehrin iki havaalanı da aynı mesafededir. merkeze gitmek için aynı süre yolculuk edersiniz (roma için 45 dk).
    - uçakta herhangi bir yiyecek içecek almanız, uçak bileti için ödediğiniz para kadar bir parayı oraya bırakmanıza yol açabilir. (pegasus ile aynı zihniyet).
515 entry daha
hesabın var mı? giriş yap