451 entry daha
  • bütün beşiktaş taraftarları tarafından transferi istenen oyuncu.

    şimdi, çeşitli sorular var:

    1) tolga yedeği olacak cenk'ten fersah fersah üstün bir kaleci mi? hayır bir iki tık üstün bir kaleci.

    2) tolga trabzonspor'un çok sevilen kaptanı, "trabzon'un çocuğu" değil mi? evet profesyonel kariyerinin tamamını trabzon'da geçirdi.

    3) tolga trabzon'un 1. kalecisi mi? hayır muhtemelen yedek kalacaktı.

    bu sorulara ve cevaplara bakınca; ligde şampiyonluk görmüş rakiplerinden birinin senin kalecinden çok da üstün olmayan yedek kalecisini uzun uğraşlar sonucu transfer ediyorsun ve herkes çok mutlu.

    bunun sebebi ne olabilir?

    tolga beşiktaşlı olmasa da, beşiktaş taraftarının istediği "beşiktaşlı" karakterine cuk oturan bir adam. beşiktaş taraftarı "beşiktaş'ın çocuğu" diye anılıp kendilerinin yüzlerini "ne yaptıysak beşiktaş için yaptık" bahanesine ve yalanına sığınıp kızartanlarsa, beşiktaşlı olmamasına rağmen olduğu gibi görünen, yavşaklığa girişmeyecek tolga'yı takımlarında görmekten gurur duyacaktır.

    tolga annesi melek zengin'in rahatsızlığı olmasa 10. kaleci bile olsa trabzon'da kalmayı isterdi; biliyoruz. ama annesinin yakınında olmak için beşiktaş'ta olmayı istiyor.

    hiçbir zaman "beşiktaşlı tolga" olmayacak belki, ama biz onu çok seveceğiz, o da burada mutlu olacak...

    tolga'nın annesi melek zengin, artık biz beşiktaşlıların da annesi. ailemize hoşgeldiniz, dualarımız melek hanım'la; güzel günler görmek için...

    hoşgeldin tolga zengin. çok yakışacaksın.
4794 entry daha
hesabın var mı? giriş yap