4 entry daha
  • --- spoiler ---

    ilk iki oyunun** ardindan, senaryosunun ana cizgileri asagi yukari belli olan oyundur kanimca.

    wol*'de zeratul, jim raynor'a "ne pahasina olursa olsun kerrigan yasamali. aksi takdirde hybdrid'ler amimiza bi kor, taa komsu galaksiden duyulur" demistir. biraz bunun etkisi, biraz da "zerg merg ama yine de uzay yoklugunda gideri var" dusuncesinden dolayi, raynor kerrigan'i kurtarmistir.

    hots*'da ise, kerrigan biraz insana benzemisken, her sey sadece bahcesinde zerglinglerin nese icinde kosacagi pembe panjurlu bir supply depot almaya kalmisken, koprulu sector'un erol tas'i olan arcturus mengsk yine ortaya cikip, sevenleri birbirinden ayirmistir. raynor'u kurtarmak isteyen kerrigan, "yeminimi bozdum" diye naralar atip, zerg'lerin ilk dogdugu zerus'taki en eski spawning pool'a girip, tekrar kadirgali kerrigan'a donusmustur ve butun zerg irkini bir aray a toplayip, megsk'i (raynor'in yardimiyla) duman etmistir. ama bunu yaparken yolda eski bir dostla(!) karsilasmistir (bu dost, zeratul'un bahsettigi hybridleri yaratan samir duran, emil narud ya da her ne kimse iste odur) ve onunla olumune savasip cok acayip bir yaratigin tekrar dirilecegini ogrenir.

    bu oyun da buradan baslayacak bence. wol'de oynadigimiz "belki yenilecegim ama seni bu savasi baslattigina pisman etmeden teslim olmayacagim" mantikli mini protoss bolumunun gercegini, bu sefer kerrigan hayatta olacagi icin kazanmak icin oynayacgimizi dusunuyorum. tabii ki yaninda zeratul ve jim raynor da olacak. hybrid'lerle ve xel naga ile savasacagiz ya da iyi bir cocuk olursak onlari yonlendirecegiz.

    --- spoiler ---

    cikisi icin sabirsizlandigim oyun!
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap