5 entry daha
  • baba ve oğul george bush'un üyesi olduğu skulls and bones society (sbs), merkezi connecticut yale üniversitesinde olan çok gizli bir cemiyettir. her yıl sadece bu örgüte yaklaşık 15 kişi (erkek) girebilir, ama bu 15 kişi daha sonra abd'de en kilit noktalara getirilir, ayrıca bu kişilerin akrabaları ve dostları da bu elitizmden paylarını alırlar. bir rivayete göre, 1832'de abd'ye illuminati'nin bir uzantısı olarak william russell ve alphonso taft tarafından getirilmiştir. alphonso taft, daha sonra abd başkanı ve sbs üyesi olan william howard taft'ın babasıdır. sbs'nin son 150 yılda 2500'den fazla üyesi olmuştur. sbs yeni dünya düzeni'nin temel ideologlarından biridir (bohemian grove ve cfr ile birlikte). sbs'ye ilişkin elimizdeki ilk kayıtlar haziran 1882'ye aittir.

    bu gizli cemiyete girebilmek ancak davetle mümkündür ve inisiasyon töreni masonlarınkine çok benzer. fakat tüm törenler ve yapılanlar gizlidir, kimse dışarıya bilgi sızdıramaz. inisiasyon törenlerinde denekler çırılçıplak soyunup bir tabuta girerler, bu tabuttan çıktıklarında yeniden doğmuş sayılırlar. birbirlerini özel tanıma yöntemleri vardır. son yüzyılda sbs üyeleri abd'de en kilit noktalara gelmişlerdir ve özellikle belirli ailelerden seçilen kişiler özenle bu gruba alınır. bu cemiyete girebilmek için temel özellik; wasp olmaktır (white: beyaz; anglo sakson ve protestan). başka ırka veya geçmişe mensup başka dinden olanlar bu yapıya giremez.

    cemiyete girenlerin 6-7 kuşak öncesinden anglo sakson ve protestan olmasına çok dikkat edilir. abd'ye yerleşen ve pek çok tüketim aracını kontrol altından tutan ve etkin ailelerden sbs'ye üye verenlerden bazıları şunlardır: whitney, perkins,stimson, taft, wasdworth, gilman, payne, davison, pillsburry, sloane, weyerhauser, harriman, rockefeller, lord, bundy, phelps, bush aileleri.

    sbs, toplumdaki hemen her yapıya girmiştir bunların içinde beyaz saray, yüce divan, medya, iş ve endüstri, federal banka sistemi, kanun yapıcı kurullar, mahkemeler vb. sbs'nin temel ideolojisi; anglo sakson ve protestan beyazların dünyadaki hâkimiyetini sağlamaktır, ideolojisi faşizmdir ve her iki dünya savaşında da bu cemiyet çok önemli roller oynamıştır (sutton 1986). bohemian grove ve cfr ile birlikte skulls and bones society yeni dünya düzeni'nin yaratıcısıdır.

    (kaynak: komplo.com)
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap