120 entry daha
  • ya arkadaş.

    hangi başlığa yazayım bilemiyorum. bi kanal çalışması yapılıyor burda 3 aydır. her yağmurda şirinyeri sel bastığı için olsa gerek yepyeni ve dev bir kanal hattı döşeniyor ana caddenin altına. kanalın ucu da sanırım buca-konak arasından geçen dereye dökülecek.

    çalışmayı kim yapıyor bilmiyorum ama muhtemelen izmir büyükşehir yapıyordur.

    bak abicim şimdi size bir akıl tutulması anlatacağım. bucayı bilenler anlayacaktır. bilmeyen anlamaz.

    yolun şuan nato ile şirinyer istasyonu arasında kalan kısmında bucaya yönünde araç geçişi kapalı durumda.

    2 aydır falan kapalı. çünkü orda kanal çalışması vardı eyvallah. ancak çalışma 3 hafta kadar evvel belki 1 ay kadar evvel bitti. şuanki çalışma şirinyer tansaş önündedir.

    yani nato-istasyon arasındaki yolun şuan araç trafiğine tek yönlü verilmesinin tek bir akıllı tek bir mantıklı izahatı yoktur.

    şuan arabalar kaçak olarak o yola bariyerlerin arasından geçiyor haftalardır. geçen gün geçmesinler diye yeni taşlar, engeller koymuşlar ama insanlar durmaz. ben dahi tuğsavul ilkogretim okulunun yanındaki sokak vasıtaile ile bu yola yine kaçak olarak girip şirinter metro durağı yönüne gidiyorum bu yoldan.

    abicim bu yol niye kapalı? biri bana mantıklı bir izahat yapsın. bırakın arabalar metro önünden şirinyere girsin. şuan tüm trafik namık kemal ve akıncılar üstüne verilmiş durumda.

    bu akıl tutulması karar yüzünden tüm belediye otobusleri akıncılara dönüyor. dev gibi körüklü otobüsler şirinyer lisesinin ordan geçip, aydınhat boyu üstünden bucatıpın yanından tekrar şirinyere çıkmaya çalışıyor ama başaramıyorlar.

    trafik o noktalarda ilerleyemiyor belediye otobüsleri yüzünden. boğazköprüsü trafiginden vahim olmuş durumda.

    ulan şu mehmet akif caddesi neden tek yönlü arkadaş. delircem ya. vallaha delircem. aptal bu adamlar ciddiyim.

    bu işte emeği kimin vars abuca belediyesi mi? izmir büyükşehir mi? il trafikkomisyonu mu? kimse bundan emeği geçen resmen akıl tutulması yaşıyorlar. üzerinden hiçbir çalışma olmayan bir yolu şuan tek yön işliyorlar. sorsan verecek tek bir mantıklı açıklamaları olmadığına eminim.

    beter olsunlar.
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap