3 entry daha
  • outlook'la, chrome'la, firefox'la, android'le, ios'la, vs vs aklınıza gelebilecek her platformla entegre olan harika program. kullanımı gerçekten çok basit, her şeyin derli toplu olmasını sağlamakla kalmayıp, saati hatırlatmaları, overdue olan task'leri en tepede tutması çok çok işime yarıyor iş hayatında.

    ayrıca karma sistemi burada da var ki bu da oldukça motive edici bir özellik. yeni task'lar ekledikçe ve onları zamanında yerine getirdikçe karmanız yükseliyor, yapmadığınız görevler için de karmanız azalıyor. daha karmaşık bir sistem ama temel olarak bu şekilde özetlenebilir.

    özellikle outlook entegrasyonuna bayıldım, bunu verebilen başka bir program bulamadım. bir mail okurken tek tıkla task olarak ekleyip reminder koyabilmek mümkün. ayrıca add-in outlook penceresinin en sağında gayet ideal bir boyutta durmakta, böylece todo list her an gözümüzün önünde kalıyor.

    https://todoist.com/outlook

    ücretsiz versiyonu olsa da ücretli versiyonunun filtreleme, reminder ekleme vb gibi pek çok kritik özelliği olduğundan yıllık 30$ verip premium üye olunmasını tavsiye ederim. beğenmeme durumunda 30 günlük bir iade süresi koymuşlar, böyle bir geri dönüş yolu da mevcut.

    http://todoist.com/pricing

    epey reklam kokan bir entry oldu ama 1 haftadır kullandığım ve aşırı memnun kaldığım için şiddetle tavsiye etmekteyim. basitlik, erişilebilirlik ve nitelik anlamında son derece optimum bir program kendisi, ihtiyacı olan için 30 dolar bir para değil bence.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap