43 entry daha
  • olabilecek en dandik sinema sitesi. moderatörleri yada sayfa editörleri her ne boksa ve kimse çok ama çok ilgisizler . insan bir sayfaya bakar neler oluyor ne yazılmış şikayetler neler kendilerine mail attım ayrıca feysbuktan yazdım hiçbir cevap vermek gibi niyetleri yok. yinede bu siteye girip prim yaptırıyor insanlar.
    - bir kere oraya niye üye girişi kısmına beni hatırla koyuyorsun kullanıcı adı ve sifreyi her dakika girmekten bunaldık sıkıldık a.k .oraya çentik atıyoruz hatırlasın diye senin gerizekalı siten hatırlamıyor ve halada bununla ilgilenmiyorsunuz.
    -niye ben her filme tıkladığımda fragman otomatik başlıyor heleki pc nin sesi açıksa yandın baaannn diye başlıyor yükses seste senin o an izlemek istemediğin fragman.. sonra onu pause yap her seferinde yorumları oku bilmemne..
    -yorumlar bölümünde dünyanın en gerizekalı ergenleri ve ergen olmamışları mevcut sürekli aynı şeyleri yazıyorlar "seyredicem bu filmi fragmanı güzel" - "aa bu filme kesin gidicem" - "bizim orda oynamıyor bu film niye" ananınki diye. böyle salak yorumlar 100 lerce var ve hiç bir şekilde kontrolü yok moderatörler yada her ne kimseler ise uyuyor ilgisiz insanlar.nokta medya hizmetleri denen zıkkım takip ediyor galiba ordakiler umarım okuyordur bunları
    -bir filme tıklayın ve filmlerin yanındaki sağda buna benzer filmler kısmına bir göz atın lütfen hiç alakası olmayan filmler görürsünüz sağda. trajikomik bir durumda bu site anlayacağınız. daha pek çok şey bulurum ararsam ama sinirleniyorum .
    - mobil sitesi inanılmaz basit ve kötü bununda farkında değiller ama.
    neyse ne bok yerseniz yiyin ama bilinki feysbukta yazdığınız gibi türkiyenin en lider sinema sitesi falan değilsiniz ilgisiz insanlar kendinizi kandırmayın !!
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap