6 entry daha
  • "bu gün çok salakça bir şey oldu... ya da en azından ben öyle sanıyorum. çalıştığım sigorta şirketinde aylardır işe gelmeyen iş arkadaşım gregor samsa isimli genç (ki itiraf etmek gerekirse pek salaktır ve kendini sekiz ortalı bir harita metot defteri sanmaktadır) geldi ve patrona işe gelmeyişi için nasıl bir yalan uydurdu dersiniz? acayip bir yalan, max bile bu kadar salakçasını söylememişti.
    salak gregor! güya gregor samsa bir sabah uyandığında kendisini devcileyin bir böceğe dönüşmüş olarak bulmuş. düşünebiliyor musunuz? devcileyin bir böcek. hahahaha! hayatımda duyduğum en aptalca yalan... üstelik bunları serinkanlı bir şekilde anlatırken inandırıcı olsun diye antenlerini sallamayı da ihmal etmedi. hahahaha! itiraf etmek gerekirse çok inandırıcıydı kostümü fakat onu alt katımızdaki terzi bayan v.’ye diktirdiğini herkes tahmin etti tabii. işyerindeki herkes kahkahalarla güldü onun bu haline...gregor o muhteşem antenlerini bir sağa bir sola sallayarak ve de tabii ki ağlayarak dışarı kaçtı.
    ağlayarak kaçarken bir yandan da bana "ühü hühühü ühüüüh kafka sevgili dostum, benim bu hikayemi mutlaka yazmalısın. insanların çok ilgisini çekecektir. ühü ühüü ühüüüü" diyordu. düşünebiliyor musunuz, ne kadar salakça, böceğe dönüşen bir insanin öyküsünü yazacağım ve bu insanların ilgisini çekecek. hahahaha! bu gregor iyice kafayı yemiş!!!"

    imza: kafka
195 entry daha
hesabın var mı? giriş yap