1 entry daha
  • motomax tarafından ürettirilen marka. bugün kendi çalışanlarından dinledim, her bir malzemeyi ayrı firmalarla anlaşıp yaptırıyorlarmış ve üstüne kendi logolarını bastırıyorlarmış. eldivenler ayrı, ceketler ayrı, korumalar ayrı üreticiden diye de detaylandırdı anlatan arkadaş...

    bugün 4riders armor deri ceket satın aldım ve fiyatına göre* müthiş kaliteli olduğunu söyleyebilirim. derisi kalın, korumaları sert, güven veriyor. kesimi de çok iyi, üstüme cuk diye oturdu. boyum 1.87, kilom 83* ve diğer markalarda yaşadığım omuz-göbek orantısı problemini yaşamadım. denediğim ceketler omzuma oturduğunda göbek kısmı da şişman bi adama ayarlı gibi pot kalıyordu. bunda üstüme dikilmiş gibi oldu. motor kullanırken omuz korumalarından biraz kasıyo olması zorladı ama zaten vermesi gereken his biraz böyle sanırım. robocop gibi. alışacağız.

    dipnot: 500tl verip sonra iade ettiğim çok bilindik başka bir markanın ceketi bunun yarısı kadar kaliteli olsa yine iade etmezdim. bu ceket 350 liraya gerçekten bi harika dostum.

    önden
    arkadan
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap