5 entry daha
  • aslında iki ucu boklu değnek..

    sansür kısa/ uzun vadede hepimizi etkiliyor. artık nefes bile alsak suç sayılacak bu kesin. yalnız ekşi'ye bakınca ticari itibar ayaklarıyla entry silip sansür yapanlar, geçmişte sansür karşıtlığından ekmek yiyip, başı ilk sıkıştığında yazar bilgilerini paketleyip verirken arkasını dönüp ıslık çalanlar, burada yazdıklarından dolayı yargılanırken ''geçmiş olsun'' bile denmeyen yazarların entry'leri üstünde dönüp duran 59 saniye videoları, reklamlar vs düşünülünce bir oh çekme durumu da söz konusu.

    yani dostlar aha bu yolsuzluklarda dönüp duran rakkamlar nasıl dönüp dolaşıp (vergi, dolar vs.) ile yine bizim götümüzden çıkıyorsa, bu sansür, hakkında ağlanıp sızlananların değil (onlar bi şekilde düzenle ittifak sağlayıp, sorunlarını nusr-et'de konuşacaklarıdır) senin, benim özgürce yazma hakkımıza, düşündüklerimizi ifade edebilme hakkımıza saldırıdır. mahkeme kapısında tek başımıza elimizde dosyalarla kalacağımız günler demektir.

    o bilmem ne kurmuş, parasını bilmem ne verecekmiş, içerik miçerik'ten çıkacak sonuç budur. yolsuzlukta da, bankaların boşaltılmasında da, sansürde de tek kaybeden var o da sensin. diğerleri için su her zaman akıyor yatağını buluyor..
449 entry daha
hesabın var mı? giriş yap