2 entry daha
  • yaz gelip de yeni bir düzenleme yapana kadar haftada 2 gün buluşmaya devam eden forum.

    neler neler yaşamadı ki? hasan ferit gediki kaybetti, gençlere umut atölyesini kurdu ve yaşatmaya devam ediyor, havaların güzel olduğu zamanda 3 takas şenliğini kotardı, etiler huzurevi'ndeki berna teyzesini tanımayı bir nişan gibi göğsünde taşıdı, küçük armutlu'nun çocuklarıyla saklambaç oynadı, derviş baba kahvehanesinin düzenli gönüllüsü oldu ve hatta ali denizci ile ortaklaşa onlarca işe girdi, meraklısıyla kompost atölyesi bile yapıldı. daha geçen cumartesi #18ocak18detaksime eyleminde gözaltı bile verdi.

    mustafa altıoklar, ali ercan özgür, atilay ayçin ve hava-iş sendikası, aylin nazlıaka, spor emek sendikası, ömer madra, nasuh mahruki, cemal gökçe, zafer kıraç, birsen atakan, cem toker, ihsan eliaçık, cihan baysal, ahmet tonak, sungur savran, nuşin sarımurat baydemir gibi onlarca ismi ağırladı. kışlık mekan sorunu olmasaydı daha da ağırlardı hani. yaz gelsin yine başlar kütüphane seansları zıpkın gibi, fişek gibi...

    kışla birlikte katılımı haliyle düştü ancak projeler ve fikirler zehir gibi, sanatçılar parkı'ndaki havuz bu kadar güldür güldür akmıyor (sahi niye o kadar güldür güldür akıyor o havuz, beşiktaş'ta niagara konsepti yapalım diye bir istek mi vardı?).

    takvimleri de usulünce verelim;

    her salı saat 20:30'da levent kültür merkezi'ndeyiz. burada abbasağa ve sporcular parkı forumları da bize eşlik ediyor. genellikle serbest kürsü temalı forum yapıyoruz ancak etiler'in davetiyle jacques ranciere gibi bir ismi ağırladığımız da oldu.

    her perşembe kendi mekanımızda, sanatçılar parkındayız. saat 20:00 de genelde amfi tiyatrodan sonraki ilk camekanlı bölümde oluyoruz. kışın çok fazla konuk ağırlayamadık mekanın darlığından ötürü ama gündemi tartışmaya devam.

    bekleriz, gelin bir çayımızı için. biramız da civardaki en ucuz bira zaten. tam sizlik. hem yerel seçimler de yaklaşıyor.

    gelmeyecekseniz de sitemize bir göz atın, sunumlar konuşmalar ve daha neler neler, her şey mevcut.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap