27 entry daha
  • taşağa vurmak demeyelim de ciddiye aldıkları maçlarda daha iyi oynuyorlar gerçekten. bu da rakibin kim olduğuna, turnuvanın hangi turnuva olduğuna göre değişiyor.

    ha şunu da belirtmek lazım, kuvvetle muhtemel ''alyans'' takımı ti4'te ig'nin ti3'teki rolünü oynayıp bir bok yiyemeyecek. bu millete ''navi fanboy'' muhabbeti yapıp, alyansların sarışın çocuklarını savunan gençler o turnuvada kimi tutacak? na'vi hep vardı, hep olacak gibi duruyor. kadrosunda değişiklik olsa bile oyun stilleri hiç değişmiyor ve gerçekten göze hoş gelen bir oyunları var. e abi sempatik gelmemesi için bir neden mi var? adamlar ilk international'ı kazandı diye mi bunlar?

    ''3 yıl önce bi turnuva kazandılar, o günden beri natus vincere izlemiyorum, tek tuttuğum takım navi.opa dendi keh keh''

    böyle olduğunu mu sanıyorlar bilmiyorum ama işin aslı o değil. derdimiz alyansdaki dombilinin furionla bi sağa bi sola tp olmasını seyretmek yerine, bi kuroky ile rubick görmek, ne bileyim dendi den invoker görmek, puck görmek.

    hovost'u çıkarıp yerine yeni bi carry getirebilirsiniz(iyi bi oyuncu bence bu arada ama diğer iyi carrylere göre çok fazla bir farkı yok) ama geri kalan 4 kişilik kadroyu koruduğu sürece aşağı yukarı tüm turnuvalarda ya final oynayacak, ya kazanacaktır bu takım. çünkü tüm kadronun süper star olduğu tek takım navi. içlerinden her hangi birini seçip başka bir takıma aldığınızda o takımı taşımaya başlayacaklardır.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap