165 entry daha
  • üşenmedim, bu filme afedersiniz sik gibi diyen yazarlardan birinin filmlerle ilgili entrylerine baktım. adam ne kadar baba film varsa hepsine sik gibi yazmış. ulan sik kafalı japon askeri sen çekde izleyelim o zaman, the fountain'e sik demiş lan adam. elim ayağım titredi minaki. neyse sakinim.

    --- spoiler ---

    öncelikle devam filmi genelde sıçar mantığıyla izlemeye başlayıp yayıla yayıla kuruldum koltuğa recep ivedik izler edasıyla. fekat francis baya sağlam hırs yapmış ki yavaşça doğrulttu beni koltuktan. filmin sonunda ayağa kalkıp fularlı entel alkışlaması yapacaktım neredeyse yavaş ve tok el şaklatmalarıyla. ilk filmde az da olsa bulunan çocuksu havadan bu filmde eser yok. konu başkaldırı olunca daha ciddi bir film çıkmış ortaya. dans sahnesinde rahmetli seymour ile ketnisin konuşmasından anlamıştım altından birşey çıkacağını. senden ilham aldım ve burdayım gibi konuşmalardan sonra bir noktada patlayacak dedim ve beni yanıltmadı rahmetli. üçüncü film daha fena olacak gibi duruyor sanki, nolan'ın batman serisi gibi devamlı yükselen bir grafikle ilerleyecek galiba, hoş nolan üçüncüde hafif indirmişti grafiği ama.

    peeta'ya da yazık oluyor, eleman yanıyor aşkında ketnisde bir ona bir diğerine mavi boncuk dağıtıyor. çocuk zaten bir umut bekliyor köşede, yavru öptükçe lan acaba gerçek mi değil mi diye diye bir hal oldu, yumurtalıkları eline alacak sonunda öpüşüp ilerisine gidememekten. 3. filmi the hunger games burning testical yapacaklar bu gidişle.
    --- spoiler ---

    sözün özü gayet olmuş ve ilkinin üstüne çıkmış bir devam filmidir, iki buçuk saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

    (bkz: jena malone)
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap