257 entry daha
  • hayalleri, gülmeyi sevsin..

    kitap okusun benimle, bir kitaplık yapmak istiyorum odamıza dediğimde, tamam ya da yapma odaya uymaz değil de, tamam yap ama başka bir odaya açılan geçidi de olsun desin. (becerebilirsem neden olmasın! misal bir kitabı çekince mutfağa açılan bi kapı fena olmazdı)

    ilginç bir şey ya da güzel bir yer gördüğünde hadi bunu da listemize ekleyelim deyiversin. evet tabi ki yapılacaklar-gidilecekler listemiz olacak! gezip görmeyi sevsin. bir haritamız olsun, gittiğimiz yerleri işaretlediğimiz. hatta küre daha eğlenceli olur.

    benim gibi fazla kalabalıktan ve gürültüden hoşlanmasın. mesela beni beş yıldızlı bir otele götür demek yerine hadi arabaya atlayıp tüm ege'yi gezelim, güzel yol şarkıları eşliğinde (60s,70s) küçük koylarını görelim desin. benimle machu picchu'ya, iskoçya'ya gelmek istesin.

    beraber yaptığımız küçük şeyler de heyecanlandırsın onu, bazen bir kumsalda oturup yakamozu, suyun üzerindeki milyarlarca ışığı izleyip sohbet edebilsin benimle.

    bir derdi, canını sıkan bir şey olduğunda anlatamasa bile gelip kollarımın arasına saklansın. hem elleri, ayakları da hep buz gibi olsun! avuçlarıma alıp ısıtırım ben.

    futbol severse daha bir hoş olur. hatta oyun da oynarız birlikte. takım bir olmasa da olur. ben kendi takımına tutkuyla bağlı insanı da kendi takımımı tutan insan kadar severim. hem biraz çekişme hoş olur.

    en önemlilerinden biri, evin en küçük odasında ışık yalıtımı, yeri kaplayacak bir yatak, duvarlara ses sistemi ve projeksiyon kurmama izin versin. sonra içeriyi yastık battaniye doldururuz güzel film izlenir orada. (oyun severse tabi ki küçük pc ekranına göre çok daha zevkli oyun oynanır)

    sahiplenilmekle, el ele olmakla garip problemleri olmasın. göğsümde uyumayı sevsin. rahat olsun, rahat giyinsin, şık giyineceğim diye garip kalıplara sokmasın kendini.

    hayatımızda tabi ki ailelerimiz, arkadaşlarımız olsun ama en çok biz olalım birbirimiz için. en azından baş başa kaldığımızda her şey bizim dışımızda kalsın.

    güzel ve doğal saçları olsun mis gibi kokan, sarıldığımda yüzüme dökülen.
1763 entry daha
hesabın var mı? giriş yap