21 entry daha
  • benjamin harvey az önce kendisine 30 saniyede yalan olduğu kanıtlanabilecek bir şeyi iddia ederek insan zekasına hakaret ediyorsunuz minvalinde bir şeyler söyledi twitterda gayet haklı olarak. cuma içten yalanına devam etmeyi tercih etti, harvey'e cevap bile vermedi.

    bugün rte ile bilal erdoğan kasedi ilk yayınlandığında tesadüfen bilgisayar başındaydım. sanıyorum kaydı youtubedan dinleyen ilk birkaç yüz kişiden biriydim. youtube'da 1, sözlükte ise 3 yorum vardı konuşmayla ilgili. ben herhangi bir yorumda bulunmadım kayıtla ilgili çünkü inanmadım. büyük bir rte muhalifi olduğum halde inanmadım. böyle açık açık konuşamazlar dedim o gün. böyle ergenlikler, uydurma kayıtlar rteye yarar diye sinirlendim hatta. sonra işimin başına döndüm. birkaç saat sonra bir baktım ki fırtınalar kopmuş. bu sefer şüphelenmeye başladım ama yok ya dedim kendi kendime, onur, gurur neyse de bunları açık açık konuşacak kadar zeka yoksunu olamazlar.

    sonra cuma içten'in twitini gördüm. kaydın gerçek olduğuna ikna oldum. ak partinin genel başkan yardımcısı 30 saniyede yanlış olduğu anlaşılacak bir fotoğrafı paylaşarak kasedi yalanlamaya çalışacak biriyse, genel başkanı da pekala yediği haltları açık açık anlatacak ya da oğlunun anlatmasına müsaade edecek biri olabilir.

    kimler ne makamlara geliyor bu memlekette. yazık bize be.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap