153 entry daha
  • hırsızlığa değil, başkalarının çalmasına karşı olan, ortağının hırsızlıklarını ise başından beri bilen ancak karşı çıkmayıp günü geldiğinde şantaj yapmak için arşivleyen, arşivlediği hırsızlık belgelerini de hırsızlık yapılırken değil, ancak ortaklığı bozulduğu andan itibaren deşifre edebilen ve tüm bunlara rağmen hala hoşgörü, diyalog, hizmet vb. türü maskeler ardından din satan bir örgüt'ü aklamaya çalışan bir sosyal medya hesabı.

    madem her şeyi biliyor, o halde şu aşağıdaki bakınızlara konu olan cemaat hırsızlıklarını da bir el atsa, soruların nasıl çalınıp cemaatçilere dağıtıldığını bir anlatsa, şifrelenmiş soruların cemaat dershanelerinde bıyıklı ve bıyıksız şakirt'lere nasıl sabahlara kadar mod-medyan etüdü yaptırıldığını da bir açıklasa ya?

    (bkz: kpss 2010 kopya skandalı)
    (bkz: ygs 2011 şifreli cevap anahtarı) + (bkz: mod-medyan nedir)
    (bkz: 2009 polis akademisi sınavı'nın iptal edilmesi)
    (bkz: polis okulu sorularının cemaate servis edilmesi)

    madem eteğindeki taşları döküyor, o halde çok bilen bu fuatavni, ergenekon, balyoz, odatv vb. davalarında o kadar sahte delili kim hazırladı, sistem saati geri alınmış bilgisayardan veri aktarımı yaparak sahte darbe planlarını kim hazırladı, bir bilgi verebilir mi bizim gibi kulakları derin olmayan bu aciz kullara?

    unutmadan, aydınların, gazetecilerin, muhaliflerin, siyasi parti genel başkanlarının, deniz baykal'ın, mhp genel başkan yardımcılarının, türk silahlı kuvetleri personelinin ve eşlerinin evlerine kimin gizli kameraları yerleştirdiğini ve bu yasa dışı ses ve görüntü kayıtlarını farklı ülkücülük kimliği ile medyaya kimin servis ettiği konusunda aydınlatabilir mi biz biçareleri?

    bu organize operasyonları kim yaptı, oligarşik pers yapılanması mı, yoksa muta nikahlı pensilvanya'lı gözü yaşlı katolik gay papazlar mı, kim?

    velhasıl, "her istedikleri verildiğinden" istihbarat'ı, yargı'yı ve neredeyse tümüyle kamu gücünü elde etmiş yasa dışı bir suç örgütü'nün, bizim kaynaklarımızı kullanarak, bizim paramızla satın alınan teknik cihazlarla herkesi, iktidarı, ortağını, muhalefeti, muhalifleri ve kısaca hepimizi, tüm türkiye'yi yıllarca hukuksuzca dinlemesine, izlemesine, elde ettiklerini tasnif etmesine, ses ve görüntüleri arşivlemesine, bu bilgileri kullanarak delil üretmesine, sahte ve kurmaca tanıklarla hasımlarını birer birer sindirip susturup itibarsızlaştırarak cezaevine tıkmasına, masum insanların hürriyetlerini ve yaşam haklarını ellerinden almasına ve yıllarca faşizm'in alasını bu ülke halkına yaşatmış olmasına, sonra da sanki bu hukuksuzluklar, bu cinayetler, bu ahlaksızlıklar hiç yaşanmamış gibi hiçbir hesap vermeden ve sadece eski ortağının hırsızlık ve tiranlık belgelerini yayınlayarak kendini pir-ü pak dini bir cemaat olarak pazarlamasına ve medyayı, interneti, bizleri, halkı kullanarak eskiden ortağı olduğu iktidarı devirmenin ve yeni ortaklarla yeni ittifaklar yaparak yeniden iktidara gelme planları yapmasına dayanamıyorum.

    lan böyle çakallık, böyle kurnazlık, böyle pişkinlik, böyle ahlaksızlık olur mu?

    ortağın hırsız ise, sen de hırsızsın. o çalarken sen ne yapıyordun, erketeye yatmıyor muydun, etrafı kolaçan etmiyor muydun?
    vaktiyle masumun, mazlumun, mağdurun, hakkı hukuku çalınan halkın yanında durmamış, ona destek olmamış, çıkarın o zaman öyle gerektirdiği için hırsızla birlik olmuş, onun yanında saf tutmuşsun. hırsıza karşı çıkmamış, ahlaklı insan çalmaz dememiş, sinsice susup beklemişsin.

    şimdi çıkıp da ne yüzle ahlaktan, hizmetten, insanlıktan bahsediyorsun?

    zekamızı aşağılıyorlar ya, en çok ona kızıyorum.
4333 entry daha
hesabın var mı? giriş yap