1 entry daha
  • sevgili günlük;

    iki sayfanin koparilip kayiplara karismasi haricinde, bilinç üstü düşüncelerimi bir yana birakip politik söylemde plaid konseri ile herhangi bir plaid cd'si arasındaki kalın olmayan kırmızı ayrım çizgisinden bahsetmek istiyorum sana biraz. bunun yaninda time out istanbul yeme & içme oscari sahibi babylon'un aslinda yemek servisi yapmadigini bir kez daha fark ettim.

    dikey olarak soğuk ve fantazmatik warp sound-u beni pek cezbetmiyor ancak plaid elemanları azıcık daha kassalar insanları hanne barbara çizgi filmlerinde dans eden iki boyutlu çılgınlar gibi eğlendiren ve psikoz üreten bir deneyimin içinde yap-boz misali yasak mazoşist hazların karanlık evreniyle bir bütün yapabilirler. ancak çok "cool"lar.

    plaid izlemeye gelen solaryumlular, pıtırcanlar ve bildigimiz babylon personeli muhteşem üçgenin parametlerini yeniden kurmuşlardı, muhtemel elektronik dinleyicileri 1 mayıs'ı bekliyo olsalar gerek. çünkü ben, pek nufüs edilemez ve sahte metafizik derinliğinde bir açı yakaladım. bu arada "amerika" menşeili savaş karşıtlığı hala arzunun alanına giren seksi bir pozisyon.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap