152 entry daha
  • jenerikten yaklaşık 2 dakika sonra x-men* filminin teaserı gösterilen film.

    film görsel şölen sunuyor kesinlikle fekat tobey maguire'ın oynadığı, nasıl diyeyim o içtenliği mi onu alamıyorum. herhalde remake yapımlara olan önyargımdan.

    --- spoiler ---

    neyse aga gwen stacy'nin bu filmde öleceği sıpoylırını aylaar aylar önce almış olsam da bir umut ile yaşamasını bekledim. peter'ın attığı ağa rağmen yere çarpmasına arkamdaki bir kadın "ahh" diye çığlık attı, enteresan bir andı.

    bir de gwen'i kurtarmak için attığı ağın ele benzemesi hoşuma giden bir andı. müzikler fena değildi. fakat örümcek adam kıyafeti içindeyken yaşını yansıtan liseli konuşmaları gerçekçi mi yoksa kötü mü olmuş bilemedim.

    --- spoiler ---

    filme dair birkaç not:

    * ilk filme 230.000.000 dolar, bu filme de 200.000.000 harcanmış.
    * film tamamen new york city'de geçiyor. bu, new york'ta çekilen en büyük filmmiş.
    * shailene woodley'in canlandırdığı mary jane watson karakterinin çekilen sahneleri filmden kesilmiş çünkü yapımcılar filmin içinde çok fazla karakterin olacağını düşünmüş ve film serisinin bir düzene göre ilerlemesini istemiş ve gwen stacy'nin film serisi boyunca tek love interest`:anlıyorum fakat çeviremiyorum :/` olmasını istemiş.
    * filmin yönetmeni mark webb, gwen stacy bu filmde kurtulsa da kurtulmasa da demiş ki bazı zamanlar orjinale sadık kalmak gerektiğini düşünüyoruz bazı zamanlar da orjinalden sapmak gerektiğini düşünüyoruz ve bunun dışında emma stone çok yetenekli bir aktris ve onun yanımızda olması hoşumuza gidiyor.
    * goblin rolü için harry karakterinin makyajı 3,5 saat sürmüş. kostümü giydirmek ise 1 saat.
    * örümcek adam karakteri, gwen stacy'nin yolda yürürken onu gözetlediği sahnede gözüken köpek emma stone ile andrew garfield'a aitmiş. geçen sene sahibi olmuşlar.
    * çekilen en uzun örümcek adam filmiymiş.
    * jane levy ile kristen stewart, mary jane karakteri filmden çıkarılmadan önce rol için düşünülmüş. kristen berbat bir seçim olurdu da jane levy için üzüldüm.*
    * canlandırdığı gwen stacy karakteri bu filmde ölmesine rağmen emma stone ile iki filmlik anlaşma daha yapılmış.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap