• pc'de internet tarayiciniz google chrome ise kesinlikle kullanmaniz gereken eklenti. web magazasinda hacker vision diye bir uygulama mevcut ve ucretsiz. uygulandiginda, fotograf olayindaki negatif efekti benzeri bir sey yapiyor web sayfasina. bu uygulama arkaplani siyaha, yazilari beyaza ceviriyor ve acayyip okuma kolayligi sagliyor. sadece yuklendikten sonra yukarda sagda cikan "h" isaretine tiklayin "resume" yapinca aktif hale geciyor, "pause" diyince devre disi kaliyor.

    arka fonu kendinden koyu renk olan siteleri ise acik renk yapiyor. onun icin ise o siteye girdiginizde, hacker vision butonunda “bu siteyi herzaman normal goster” secenegini isaretliyorsun, sorun kalmiyor.

    hacker vision pdf okurken de kullanilabiliyor. bunun icin hacker vision aktifken pdf dosyasina sag tiklayip chrome ile acin. surekli pdf formatinda bilimsel makale, ders notu vs okuyorsaniz chrome'u varsayilan pdf okuyucu olarak kaydedin.

    tavsiye ederim valla; kose yazisi, blog, gazete,bilimsel makale, facebook, twitter herbirseyi bu sekil okuyorum, gozler hic yorulmuyor.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap