45 entry daha
  • --- spoiler 1x1 ---

    kesinlikle çok başarılı olacağı ve ses getireceği aşikar olan yeni bir dizi. pilot bölüm sonrası aldığım notları sıralamak gerekirse;

    ***"they are gangs, we make business" mottosu ile çalışan bir uyuşturucu dağıtım şebekesi var özne olarak.
    ***standart bir gece kulübü & uyuşturucu temalı dizi için çok fazla ilişki, grup ve bağlantı var diyebilirim.
    ***1. bölümün ve muhtemelen dizinin tamamının en hoşuma giden yönlerinden birisi ise ispanyolca olacak. bu tarz yabancı dizilerde ingilizce dışında ne kadar çok farklı dil duyarsam, o kadar çok mutlu oluyor, izlediğim yapımdan keyif alıyorum.
    ***dizi tam anlamıyla bir zenci dizisi. ve dostum, ben bu madıfakır'ların yaşam tarzının hastasıyım.
    ***son olarak power'ın başlangıç zamanlaması bence çok iyi ayarlanmış. breaking bad bittikten birkaç ay sonra başlamış. uyuşturucu ağı ve dağıtım sistemi, bağlantıları yönetme şekli ve kara parayı aklama sistemleri neredeyse breaking bad ile aynı. tüm zamanların en başarılı televizyon yapımlarından biri olan breaking bad efsanesine bir yerlerden değmesi bile milyonlarca izleyiciyi mutlu etmeye yetecektir.
    ***breaking bad ile benzerlikleri her geçen bölüm artacaktır, sözlük yazarları onlarca sıralayacaktır. ben ilk gözüme çarpanı söyleyeyim, zincirin en tepesindeki kötü adamın yine polis tayfasının içinden bir tanıdığı var. hatunla aralarındaki geçmişe bakacak olursak o bağlantı çok şeylere gebe.

    --- spoiler 1x1 ---

    yabancı dizi alemine hoşgeldin power. sözlükte ve internet aleminde çok konuşulacaksın..
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap