3 entry daha
  • transferi için 4m €'luk teklif yapıldığı söylenen bücür topçu.

    river plate forumlarında görebildiğim kadarıyla kendisinin yerine oyuncu bakılmaya başlanmış ve alternatifler tartışılmak ile birlikte klasik türk haberciliği şeklinde real-barca-chelsea vs'nin peşinde olduğu yazılmış.

    gerçekçi transfer aksiyonlarına geçersek en ciddi ilgilenen 3 kulüp beşiktaş , lazio ve borussia dortmund. river plate'in 9 m €'dan aşşağı satmayacağını pek çok farklı kaynaktan okudum ama onlarında tek bir kaynaktan çıkmış olması olası. bu durumda bizim 4 m €'yu gözü kapalı reddecektir river plate.

    dortmund ile bir anlaşma yapıp bu danaya %50-50 (4.5 m € ) girsek süper olur aslında. olurda adam tutarsa %50 nin opsiyonu olsun atıyorum 7.5-10 arası m € va bu adam dortmund'a verilsin. tutmaz ise dortmund'a ödediği paranın bir miltarı ödensin patlayan bize patlasın . italyan işi şeklinde.

    beşiktaş'ın porto olma hedefindeki en önemli yatırım olacak kendisi . oynatabilirsek özellikle iç sahada bol gollü bol atraksiyonlu maçlar bizi bekliyor oğuzhan'ın da orta ikiliye geçmesiyle birlikte.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap